Deletedmom27337 Ek gıdaya geçtiğimizden beri kızım katı kaka yapıyor. Günde 3-4 defa yapıyor. Aynı koyun kakası gibi toptop birleşik kalıyor popişinde. Sizce bu fitilden kullanmalımıyım sıvı yapsın rahatlasın die?? Ikınırken çok sıkıyor kendini gözünden yaş akıyor. (Kayısı kaynattım devamlı veriyorum ama işe yaramadı)
zeynepbalci Deletedmom27337 şifa olsun bebeğine öncelikle canım ben 1 kez kullandım onu ama kıvamını değiştirmez benim bildiğim o fitil🤔 yine bilenler yazar tabi 🌸🌸
Bebegimm1 Deletedmom27337 Avakado verin kabizliga cok iyi geliyor bir de gun kurusu bir de bol su icir
lanadelmiyav Deletedmom27337 benim oğlan bir gün öyle oldu. Aynı gün içinde 4 tane kayısıyı suda haşlayıp, blenderdan geçirip, biraz zeytinyağı ekleyip 2 öğün olacak şekilde verdim. Hemen etki etti. Kakası normale döndü. Bir deneyin isterseniz. Bir de bol bol su.
zeynepbalci Deletedmom27337 rica ederm bi de tereyağ varsa hakiki onla bişiler yapıp yedirince de iyi gelebilir
ruhpastasii Deletedmom27337 bi çay kaşığı, mama içiyorsa içine de katabilirsiniz. ben öyle yapıyordum
aylaamayorgun Deletedmom27337 kansuk kakayı yumuşatmaz. Sadece ıkınma refkeksini uyarır. Kakanın yumuşaması için kayısı çözüm olmadıysa laksatif kullanacaksınız. Biz dulcosoft kullanıyoruz
Mercan_nn aylaamayorgun merhaba simdi yorumunuzu okudum bzde 4ay dulcosoft kullandık 2 ay ara verdik tekrar geri basladık ınanılmaz kabız cocuk okadar zorlanıyor ki siz ne kadardır kullanıyorsunuz
lanadelmiyav Deletedmom27337 pirinç, patates, muz, bebek ekmeği falan tüketiyorsa bir süre vermeyin. Bal kabağı, yulaf, armut gibi bol lif içeren şeyler yedirin. Düzelir inşallah. Tabii doktorunuzla da görüşün, gerek görürse onay verir fitile. Geçmiş olsun.
Minikprenses_1 Deletedmom27337 Canım bizimkire birkez öyle kabız oldu cikarqmadi sonradan.. Doktora gittik lavman yaptı bol bol yoğurt yedir dedi yoğurt çok iyi geliyor içine kayisidq edebilirsin inşallah şifa olur🤍
Deletedmom27337 Minikprenses_1 1 kavanoz yoğurt 1,5 günde bitiyor. 2-3 gündürde kayısı veriyorum daha tık yok. Kaka yapıyor ama zorlanarak ve taş gibi minik minik
Deletedmom27337 ruhpastasii ek gıdaya geçince mamayı bıraktı kendiliğinden 🤷🏻♀️ Ama içiricem uyumadan hemen sağolun :)
ruhpastasii Deletedmom27337 çok erken değilmi,ek gıdayı azaltıp mama verin bence bu sebepten sorun yaşıyor.