Seyhaa Kelebekce06 evet yapıyorum gezdiriyorum oyalıyırum konuşuyorum ama biraz duruyor sonra devam ağlamaya mama veriyorum susunca da evet acıkmış diyorum 🥺
oykus Benim de sütüm kesilmişti neredeyse burada görmüştüm denedim. 5 yemek kaşığı dut kurusunu iki buçuk su bardağı su ile kaynatıp suyunu içtim, meyveleri de gün içinde yedim. Eğer tesadüf değilse ı gün sütüm arttı.
Zlyh558 Belki saçma gelebilir size ama bergamotlu didi bana o kadar süt yaptı ki siz de bir deneyin belki faydası olur 😊
Nilya88 Seyhaa Seninlr aynı durumdayım hatta elektrikli ile de sağıyorum sütüm çok az ama iki gündür hoşaf yapıyorum içiyorum çoğaldı makinada da çok akiyo tavsiye ederim elma kayısı üzüm kurusu havuç özellikle kaynattim içtim hatta şu kattım tekrar kaynattim posasini blende edicem birazdan öyle komple icicem
DhaS Seyhaa günde 6 7 kere mamayı vermeyin bu sefer biberona alışır meme almak istemez sürekli emdirin mamayı sabah akşam verin ve sizde sabah akşam rezene için sütünüz yetecektir stres yapmayın 🙂
Sda16 Birbebekkkbircicek gün aşırı 1 defa bazen günde 2 defa değişiyor. Ama 2 aylıkken günde 3-4 defa yapıyordu
Eses92 Seyhaa Seyhaa merhaba ben de hep sutumu arttirmak icin ugrastim. Hepsi de ise yariyor kemik sulu corba bulgur pilavi incir kompostosu irmik helvasi hepsinin faydasini goruyorum