Songulayaz 5 aylık çok üzülüyorum ağlıyorum dum duz oldu kafasi arkası sağlık ocağına gittik düzelmez dedi iyice morelim bozuldu cewredekinler de düzelir diyo sizce
Hilalelizan Songulayaz ya kalıcıda olsa saçları uzayınca belli olmaz eşimin kafasının arkasıda düz kaynanam kızımında kafa düz olsun diye bağlamaya kalktı bırakmadım onlara göre kafanın düz olması lazımmış mış
Deepmom Songulayaz 4 aylik iken doktor sayesinde kziimdada kafasimda sekil bozukluğu vardi surekli yanlara değişerek yatirdik sırtına yastik desteğiyle hep cok sukur duzeldi henuz kucuk dikkat ederseniz kisa surede duzelir
BelisM Songulayaz yastık ya da yatıröa pozisyonuyla düzelmeyen durumlar için bi aparat var kask gibi.sohbet esnasında bi çocuk doktorundan duymuştum bikaç yıl önce.kullanımı zor ama uzun süre düzenli takmak gerekiyor.markasını falan hatırlamıyorm ama belki internette bulursunuz. Eğer sizin için çok önemliyse bi araştırın derim çok daha geç olmadan. Ama belkide e bebekteki o yastıklar ya da yatırma şekline bağlı düzelir. Çokta kafaya takmayın yinede evlatlarımız sağlıklı olsun da en önemlisi o☺️
NeslihanBusra Songulayaz canım hiç üzülme 9 aylık hala yatırmaya bağlı değişiklikler oluyor kafasında, yan yatır düzelir. Bıngıldak kapanana kadar değişir dendi
Melismetee Daha çok küçük zaten ebebekte düz kafa yastığı var bı araştırın tabiki düzelir daha kafa şekilleri tam olusmadiki oluşum aşamasında o yastıkta yatırın düzelir Allah'ın izniyle
Sedefbxl Hilalelizan canım genelde kurtler baglarmıs bende oyle duydum banada soruyolar bagladınmı dıye
Asafeymeninannesi Mrtnur yaa bende sipariş verdim geldi dün kullanmaya başladım. Bu sabah Bi kalktım benim sıpa aşağıda yastık yukarıda 🙄 işe yarar mı cidden? Yastık çok çok basit geldi bana. Bu arada 3 ay 2 günlüğüz
Mirac_21032019 Songulayaz devamli sirt ustumu yatirdin.bundan sonra sagli sollu yan yatir devamli ben 1 yasina kadar sekilleniyo diye biliyorum
Caglaa Mirac_21032019 valla ben sagda yatrdm solda yatrdm sirt ustude yatti. Yani hep eşit yatti aslında ama kızımın kafasının arkası düz 🤦🤦
Yalin Asafeymeninannesi duz kafa yastigi ovalken düzlesmesin diye canim, duzlestikten sonra bi etkisi yok ama bundan sonra yan yatir cogunlukla nispeten farkedicektir
Asafeymeninannesi Mrtnur sevi bebe ve babyjem vardı bir bayan sevibebe terletir babyjem al dedi aldım bakalım artık umarım bizde de işe yarar çünkü kafa baya bir düzleşmiş
Sedefbxl Asafeymeninannesi kız bebegın kafasını duz olsun arkası dıye bız aglayıp uzuluyoruz ya duz dıye onlarda duz olsun dıye ugrasıyolarmıs bende duyunca cok sasırdım
Thesra Songulayaz Düzelir merak etme sen yine sağa sola yatırmaya özen göster 1 yaşına kadar düzelir o sıkma canını
Kaaninannesi Düz kafa yastığı sipariş verdim daha gelmedi , ben oglumu sağ /sol yatrdigimda sırtüstü buluyorum . O yüzden iyice duzlesmeye başladı . Umarım işe yarar 😂
Yalin Kaaninannesi iste o yastigi dogumdan itibaren duslesmesin diye kullanicaktiniz, sirt istu, yan farketmez.ama duzlestikten sonra yastigin etkisi yok, yan yatirin sıklikla