2prematureannesi Serap02 kaliteli ve çokta güzeldir canım fakat mobiliyum AVM yani İnegöl girişindeki mobilya AVM ye gitme orası çok pahalı mobilyacılar çarşısına giderseniz daha güzel model ve ordaki AVM ye göre daha uyguna bulursunuz
Csknozge Serap02 inegölden gidip alıcaksanız o kadar paralar dökmeyin derim bir bursalı olarak normalden pahalıya satılıyor orda mobilyalar
Serap02 Ayklz Tesekkur ederim sizin hangi model acaba bende salon için bakıyorum da birde ne zaman aldiniz
Serap02 2prematureannesi Ben Adıyaman’dan alacaktım ama sipariş verebilirim fakat mağaza ismini bilmiyorum hangisi uygun güvenilir hicbirfikrim yok
2prematureannesi Serap02 mağaza ismi olarak tam bilmiyorum canım annem İnegöllü benimde mobilyalarım İnegöl’den ama ben seçmedim zevkimi ailem bildiği için annem seçmişti gidip 3 senedir hiç sıkıntı yaşamadım bende şimdiye kadar
Serap02 Csknozge evet inegolden alicaktim malesef bursa çok uzak bana ve ordan almak istersem bile iletişim kurabilicegin güvenilir bir satıcı bilmiyorum malesed
Csknozge Serap02 yani dediğim gibi malesef fahis fiyatlar veriyorlar değer mi değmez cünkü cogu mobilya zaten inegölde üretiliyor siz bir araştırın bilindik markaları ona göre karar verin derim 🌸
Elifxx12 Serap02 Benim salonum ve yatağımda İnegöl mobilyası memnunum Bursa’dan 4 saatlik uzağa falan taşıdık şükür herhangi bir sıkıntı olmadı🙏🏻