bsrbrk Ocakta 3 yasina girecek ama gece 4 5 bazen 8 9 kere uyaniyoruz ayni durumda olan varmi nasil bir cozum buldunuz 🙄
Prensessannemm bsrbrk bende surda bekliyim kizim iki yaşında hala yanimda yatiyo surekli kalkiyo.Bende odasında yatırmak için çözüm arıyorum💆🤦
Yasinahmet bsrbrk tamamen aliskanlik bence onun sartlarini sagliyor musunuz ayri yatak/oda /tuvalet flan ve duzelmesi icin onu egitime soktunuz mu ? Egitim derken duzen istikrar . Bence yapsaniz cok iyi olur bebeginiz de yorgundur sizin kadar
bsrbrk Nohutannesi Duzelmiyor 3 olcak ocakta hala duzelmedi ve artik cevre baskisi hiperaktif oldugu icinmi uyumuyor psikiyatriye gir diyen bile oluyor artik 😬
bsrbrk Prensessannemm Yanimda yatarsa birazcik uyuyoruz ama yataginda uyutup odama gidene kadar annee diye bagiriyor 😥😥
Prensessannemm bsrbrk aynen ya bu turlu tek yatmaya alistiramadm ayni odada farklı yatakda bile yatmiyo🤦🥺
bsrbrk Nohutannesi 😂😂 bende cok inanmistim gececegine 😂bir umitt belki gecerr diyelim iyi bakalim yined3 😇😃
durununannesi18 Nohutannesi bana 40 ı çıksın değişecek, 6 aylık olsun değişecek, yaşını geçsin düzelecek dediler 2.5 yaş ve hala uyku yok üzgünüm. Ama bu benim kızım sadece. Her çocuk farklı olabilir tabii. Siz yine de ümidinizi yitirmeyin 😬😬
Zehraasya Nohutannesi kizim subatta 3 yasnda olcak asla ve asla sallamadan elimi tutmadan yanmda yatmadan uyumayan bi kizfi suan cok sukur kndi odasında beni istemiyo gt bn uyucam dio ve 5 10 dakikada kndi uykuya daliyo yani unutszuluga kapilma bnm kizim uyuyosa herkesn çocuğu uyur emn ol😁😁
bsrbrk Prensessannemm aynenn aynenn kolumu tutarak uyumaya calisiyor 😔 tek olamdigima sevdindim😂 bu yasta butun cocuklar uyur algisi yuzunden kafayi yicektim 😬
bsrbrk Yasinahmet uyku egitimi denedik hic bir sekilde kabul etmedi duzenimiz var 9 buuckta uyur sabah 7 bucuk 8 gibi uyanir saatimiz ama uyku aralarinda uyaniyor beni sesliyor sarilip uyuyor ama ben kalktigim an uyaniyor 😔 kendi kendinede uyusa uyaniyor ayagmda sallasamda uyaniyor ayri odasi var ama yatmiyor tuvaleetide ogrendi hic hirinde bir sknti yok 😐
Lizbon bsrbrk Beraber yattığınız zamanda da kalkıyor ise ilk odasında yatırmaya alıştırmak ile başlayın