melikegns Prettywoman91 aynen canım Allah yardımcımız olsun inşallah sabır versin rabbim gerçekten çocuk büyütmek kolay değilmiş ikiz i üçüz ü olanları düşünemiyorum Allah sabır versin geçecek bu günler inşallah 🤲🏻
ayseeeasln21 LavininAnnesii Aynen gerçekten ağlamaktan kıpkırmızı oldu kucağımdan da önemi istemiyor indirdiğim gibi uyanıyor
Eceninhobileri Benim bebeğimde oluyordu öyle arada ben kimyonu direk tüketiyordum. Bebeğimi sık sık emzirirdim. Rezene çayını çok içerdim birde bebeğin ayaklarını sıcak tutman gerek. Gerekirse sıcak su torbasinin içine aşırı sıcak olmayacak sekilde su koyup ayaklarının altına koyabilirsjn o zamanda çok rahatliyorlar
ayseeeasln21 Pinar_04 Allah razi olsun canim gazını kolaylıkla çıkartıyor ama yeterli gelmiyor demekki
ayseeeasln21 Parla_ 😊 Ya gerçekten öyle ama insan bilmiyor ne yapacağını çaresiz kaldıkça kendini yetersiz hissediyor inşallah geçecek bu gunler
Tuanakusunannesi ayseeeasln21 Aynen kızımda öyleydi , sonra gaz damlası verdim daha da çıldırdı , onu da bıraktım , en son hergün yıkayıp masaj yapıp yatırdım kendiliğinden düzeldi, gündüz uykusu çok yok ama en azından ağlama krizine girmiyor
ayseeeasln21 Tuanakusunannesi bende simdi aksamdan beri karnına sicak bez koyuyorum oda rahatlattı alttan baya gaz çıkardı öyle ve uykuya geçişini de kolayladi
ayseeeasln21 Redpepper 🥺 anliyorum canim seni bende çok bunaldigim zamanlar anneme veriyorum biraz bizim de rahatlamaya ihtiyacımız oluyor