ayseeeasln21 1 ay 5 günlük bir bebeğim var dünden beri uyumuyor uyusa bile 15 20 dakikayı geçmiyor tekrar kalkıyor kafayi yemek uzereyim ne yapsam bilemedim . Kolik müziği falan açıyorum uykuya dalıyor ama sonrasi gelmiyor lütfen biri bana akil versin gerçekten kendimi şuan çok bunalmış hissediyorum şimdiden teşekkür ederm
Wolverine ayseeeasln21 Gazi vardır. Gaz çıkarıyor deme. O gaz varya hiç bitmiyor çıkardığı kadar bir de çıkaramadığı var
Nihan21 ayseeeasln21 sabırlı ol canım geçiyo bu günler lohusayken çok aşırı geliyo insana yaşadıkları şimdi ilk anneysen acemilikte oluyo çok takıyo insan 3 aylık olduk yaşadıklarımı hatırlıyorum da acemilikte çok zormuş başlarda şimdi alıştım herşeye 40 çıkınca düzene giriyo biraz daha herşey
LavininAnnesii ayseeeasln21 benim bebeğimde 35 günlük ve aynı senin anlattığın gibi. Hatta dün post açtım burda. 5.hafta atağıymış öyle diyolar geçici bir durummuş bende öyle olmasını umuyorum🙏🏻İnsan gerçekten çok çaresiz ve umutsuz oluyo oturup ağlıyorum bazen çok iyi anlıyorum seni Allah yardımcımız olsun🙏🏻
Cgdmltr93 ayseeeasln21 gazdan malesef 🙁 karnına masaj yap kantaron yağı ile ve sıcak havlu koy. Ayaklarına da sıcak patik giydir. Ne kadar gaz çıkarsalarda içlerinde gaz oluyor. Bir de salıncak alın salıncak gaz için birebir. Hamak salıncaklar varya onlardan. Ben onunla biraz rahat etmiştim
ayseeeasln21 Ela5858 Sanmiyorum ac olablcgni yeni doyirsam da böyle yapiyor su 2 gündür gazını da çıkarıyor ama bilemiyorum
ayseeeasln21 Nihan21 İnşallah gerçekten su 2 gün psikolojik anlamda çöktüm kendimi yetersiz hissediyorum kiziyorum bebeğime sonra ona kızdım diye vicdan azabi yaşıyorum sonuçta beni anlamiyor bana muhtac :( Ama elimden de bişey gelmiyor ki
Tuanakusunannesi ayseeeasln21 Aynen kızımda öyleydi , sonra gaz damlası verdim daha da çıldırdı , onu da bıraktım , en son hergün yıkayıp masaj yapıp yatırdım kendiliğinden düzeldi, gündüz uykusu çok yok ama en azından ağlama krizine girmiyor
Wolverine ayseeeasln21 Gaz damlası kullanabilirsin. Bir de gaz masajı yap bol bol. Kimyonlu su iç emziriyorsan.ayaklarini sıcak tut bebeğinin. Bağırsak gelişimi 4.aya kadar devam ediyor. Biz naparsak yapalım gaz için çözüm olmuyor zaten, sadece biraz bebeğini rahatlatabilirsin
ayseeeasln21 LavininAnnesii Aynen canim bende baktim da atak haftasiymis inşallah biran once gecer yavrum da perişan oldu 🙄
Prettywoman91 ayseeeasln21 tam olarak ne zaman atak biz 30 günlüğüz daha var mı ? Nerden bakıyorsunuz atak haftalarına
ayseeeasln21 Parla_ 😊 Ya gerçekten öyle ama insan bilmiyor ne yapacağını çaresiz kaldıkça kendini yetersiz hissediyor inşallah geçecek bu gunler
melikegns ayseeeasln21 aynı durumdayız canım bizde 1 ay 5 günlük ve dünden beri böyleyiz aynı duyguları yaşıyoruz bende sinirleniyorum sonra üzülüyorum ne yaptıysam olmuyor gaz damlası da kullanıyorum kimyon vs vs herşeyi yaptım kundak ta istemiyor şu an gene bi umut kundak yaptım zorla sallıyorum baygın baygın bakıyor dalıyor geri açıyor gözleri sabır çekiyorum sallamaktan kafayı yicem
Prettywoman91 melikegns sallamak gene iyi benimki mememi kemiriyor sancı gelince. Em babam em emdikce gaz yapıyo gaz geldikce mememi eziyo. Bende sıyırmak üzereyim kuran dinleyip kendimi rahatlatmaya calısıyorum. Kendimi bu kadar kötü yetersiz hissettiğim olmamıştı. Geçicek insallah ama insan o an ruh halinden çıkamıyor. Bence hepimiz sarılıp ağlayalım
melikegns Prettywoman91 aynen canım Allah yardımcımız olsun inşallah sabır versin rabbim gerçekten çocuk büyütmek kolay değilmiş ikiz i üçüz ü olanları düşünemiyorum Allah sabır versin geçecek bu günler inşallah 🤲🏻
Pinar_04 ayseeeasln21 büyük ihtimalle gazı war gazını çıkart masaj yap karnına gececek canm bu günler Allah saqlık versin az sabır
ayseeeasln21 Pinar_04 Allah razi olsun canim gazını kolaylıkla çıkartıyor ama yeterli gelmiyor demekki