Burculiceee Eg16 https://www.google.com/search?q=nurse+harvey+colex+%C5%9Furup&client=ms-android-oppo&prmd=sinxv&sxsrf=AOaemvJVBiFwx7bfkwgrdSyIMC86No9gaA:1635346581115&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwjBxLTg7OrzAhVTQ_EDHXx_AnwQ_AUoAnoECAIQAg&biw=360&bih=664&dpr=3#imgrc=tytY37lnN1NgwM
Eg16 Burculiceee bugün arkadaşım getirdi ama colex yazmıyordu sadece ismi yazıyprdu damla verdim çok şükür çok ağlamadan uyudu🤲🏻
Burculiceee Eg16 damlasını denemedim bzimki linktekinin aynısı şurup şişesinde içinde şırıngasıda var
Cennet24 Eg16 size şöyle soyliyim doktor bana her damla her bebeğe yaramazdemisti şaşırmıştım ama öyle deneme yanılma gibi bişey birinden başka insAllah ise yarar biogaia mafrol nurse harveys iyi ama bize zinco fayda etti
Balbaby_ Eg16 metsil i günde 4 defa 3 damla birde biogai ikisini bir kullandım birde yediklerine çok dikkat etmiştim ben
Ebrualimolla Biz biogia damladan cok memnunuz, başladıktan 3-4 gün sonra hemen etkisini gosterdi. Şimdi çok şukur ağrıları kalmadı evladımın.
Umran_bkr Eg16 ben bütün damlaları denedim en son bioagia işe yaradı 1 şişe kullandım sonra gaz sorunu azaldı şimdi çok şükür bitti
Eg16 Umran_bkr Bu aldığımı denicem şimdi onu izlemliym eğer fayda görmezsem kullandığınızıda denerşm🙏🏻
Umran_bkr Eg16 isterseniz nurse harveys ile birlikte kullanın daha iyi sonuç alabilirsiniz ben çok çektim gaz sorununu günlerce ağladım en son bioagia işe yaradı
Cennet24 Mehmetselim ya aslında tam anlamiyla geçmiyor bebekler Gaz yapmayı öğrenene kadar ama icirdigimde üst üste gaz cikatiyo ve buda biraz rahatlatıyor bide doktorumun dediğine göre sadece Sureyi biraz kisaltabilir dedi
YAlpinannesiii Eg16 biogaia işe yaramadı oğlum uykusunda bile bağırır ıkınırdı nurse harverys e geçtik kurtulduk çok şükür sabah öğle akşam 10 ar damla
Balbebem Eg16 metsil on numara sab simplexin muadili aynisi yani. Nurse harveys colex şurupla birlikte hicbir gaz sorunu yaşamazsınız