[silindi] iki_prens_annesi altta biri yazmış, doğru… probiyotik kullanmalı. Anlık çözümlerle geçiştirmeyin. Çünkü ciddi bir durum. Bizde düzenli probiyotik kullanıyoruz. 9-10 aydır filan klaire labs ther-biotic for inf. Mükemmel👍🏼
feratlarkupeklergiremez iki_prens_annesi kayısı zeytinyağı gibi şeyler anlık çözüm bağırsak da aynı beyin gibi terbiye edilmesi gereken bir organ uzun süre probiyotik kullanmalısın enterogermina Kids her gün bir flakon içsin yeğenim kabızda aylardır içiyor düzene bindi artık kefir de içiyor.
iki_prens_annesi feratlarkupeklergiremez kayısı zeytin yag bunlari kullaniyorum diğerlerini kullanmadm ama kullancm cok saolun ☺
DefneNil_ iki_prens_annesi yemek düzenini değiştirin derim 😊 kefirde çok fayda sağlıyor aklınızda bulunsun
nursocum [silindi] bişey sorucam benim oğlum 20 aylık yaklaşık 1 aydır 4 kere yaptı diyebilirim eskiden her gün yapardı. Şimdi randevu aldım arkadaşım magnezyum eksikliğinden olabileceğini söyledi kana bakıp ondan sonra tedavi vermeli bende probiyotik alıp düzelmesini bekleyecektim normalde sizce ?
Karhaf iki_prens_annesi canm bizde yaklaşık 3 aydır çekiyoruz kabızlığı cocuk doktorumuz gastronoloji bölüme yönlendirdi orda bir şurup var onu verdi doktor ve masallah var en fazla 2nci günü kakasını yapiyor bakalım tavi hala daha ilacı kullanıyoruz bakalım ve her zamanki gibi devlet karşılamıyor
Tugba10-5 iki_prens_annesi benim kızımda kabızdı ve makat çatlağı olduğunu söyledi doktor kabızlıktan . Dulcasoft diye bir şurup verdi içtiği zaman kabız olmasını engelliyor 75 TL gibi ücreti var devlet karşılamıyor ilacı şuan çok çok iyi bunun yanı sıra kefir , probiyotikli kayısılı yoğurt ve bir liste verdi kabız yapmayan yiyeceklerle ilgili şuan iyi herhangi bir sorun yok.
Karhaf iki_prens_annesi dulcosoft verdi canm hamile anneler emziren anneler ve 6 aydan buyuk bebekler icebiluyor günde 2 kere veriyorum ben 5 mg
[silindi] Mrvadn şuan 21 aylık, uzun zamandır kullanıyoruz, ilk başladığımızda sabah1 / akşam 1 ölçek olacak şekilde az bir suya karıştırıp içiriyorduk (toz zaten), son 1 kaç aydır 1 ölçek akşam yatmadan içiyor.
iki_prens_annesi Tugba10-5 esimde bunu almisti cok iyi gelmişti sise bitene kadar icirdim arada zaman gecti esime al ddm ezaneci vermedi yasi kucuk diye dr goturun ddi ama bakacm bnde