Reel bir prematüre anneside burda 🙋 31+5 haftalık doğdu oğlum 1695 gr 38 gün küvezde kaldı doğduğu andaki resmi vardı elimde başka ne bir resim ne bir görme 35. Güne kadar sadece ağzında hortumlu resmine baktım hiç görmedim de 35. Gün ilk kez gördüm emzirdim ( o duygunun ilk bakış kucaklaşma tarifi yok elim ayağım titriyordu 😢) Rabbim kimseye yaşatmasın bu zor süreci hastaneden eve boş dönmek, hergün iyi mi nasıl oldu diye telefon yolu gözlemek, kaybetme korkusunu yaşamak, ağlayarak süt sağmak, bir damlada olsa annesinin sütünü içsin en azından hissetsin beni diye sütüm çıksın diye çabalamak… İşte o an anne olduğumu hissettim evladı için güçlü durmaya çalıştıkça annelik duygum daha da bir kabarıyordu tabi oğlumu kucağıma aldıktan sonra anneliği tam anlamıyla yaşadım O kadar zor bir süreçti ki o günler nasıl geçti bir Allah bir ben bilirim ki bu durumu yaşayan annelerimizde iyi bilir inşallah bir daha yaşamayız ve kimsede evladını kaybetme korkusuyla yaşamaz sınanmaz çok şükür şuan yanımda 16.5 aylık oldu oğlum Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın inşallah 🌸