Deryasevim Görüştüğüm bir doktor kesinlikle sakinleştirici ilaç vermeye karşı sadece lokal anesteziyle yapacakmış. Bir diğeri ilaç da verecekmiş çocuk sersemlesin ağlamasın diye. Karar veremiyorum. İkisi de özel muayenehane
Fatmagy Deryasevim evet oldu bıtti masallah 😂 ama ilk gun benı cok yordu surekli agladı sonra ara da Bı hzuurlanıyo
Raziyeee Deryasevim evet sünnetten yaklaşık 1 buçuk saatt önce surup veriyorlar. Biz sünnete girmiştik almışlardı da
MerveAlaca67 06Angara_08 sünnet yaptırdıgınız hastane randevuyu hemen verdi mi yoksa baya uzun zaman sonraya mı veriyor öyle bir şey duydum da devlet hastaneleri uzun süre sonra randevu oluştıruyormuş sünnet için
06Angara_08 MerveAlaca67 bizi 1 hafta sonraya verdi görümcemde aldı randevu onun çocuğu büyük 5 yaşında aralığa vermişler hemen
MerveAlaca67 06Angara_08 inşallah bizim de hemen verirler randevuyu birisi taa nisan ayına verdiler demişte başka bir hastane için şaşırdım ben de o kadar geç vermelerine perşembe götürcem ilk kez doktor görcek bakalım lokal için tahlil falan yapıyorlar mı
06Angara_08 MerveAlaca67 yokk bizim götürdüğümğz hastanede muayenede baktı sadece gün verip gönderdi başka bişey yapmadı sünnet günüde uyuşturdular iğne ile 10 dk falan bekledik sünnet yaptılar
MerveAlaca67 06Angara_08 çok sağ ol canım çok şey sordum kusura bakma inşallah bizde hayırlısıyla atlatırız☺️
06Angara_08 MerveAlaca67 yok canım ne kusuru aklınıza takılan başka şey varsa sorabilirsiniz inşAllah kusursuz hallolur 😃
Fatma13_ Deryasevim 3,5 aylıktı benimki de lokal oldu, çabuk iyileşti. Evham yapmaya gerçekten gerek yokmuş. Sizde kolaylıkla atlatırsınız umarım. Hangi şehirdesiniz yazsanız doktor tavsiyesi iyi oluyor, ben tavsiye üzerine seçtim doktoru, hastaneyi
AND-20 Deryasevim 2 aylıkken oldu lokel anestezi ile çok rahattı özelde olduk sünnet merkezleri var belli ilerde lokel anestezi yapıyolar genelikle orlara bakın genel anestezi istemiyosanız
06Angara_08 gokceyasss sadece ilk gün ağrısı oldu ilacın etkisi geçince onun dışında bi sıkıntı yaşamadık biz çabuk iyileşti görümcemde yaptırdı aynı yerde onun oğlu 5 yaşında maksimum 1 haftada iyileşti onunda