BurcuP beyazcikolata16 atopik değil galiba oğluma kullanıyorum. Ama kızım atopikti bebekken sünger bile değse kızarırdı onun için alerji doktorumuz bioderma dış jeli önermişti onu kullanmıştık o da çok güzeldi hem saça hem vücuda kullanılabiliyordu.
ZMK beyazcikolata16 brn normal olanını kullanıyorum ama küçükken kızım egzama olduğunda doktor onu önermişti çoğu doktor onu öneriyor içeriği temiz ve kuru ciltlere egzemaya iyi geliyo diye biliyorum ki mustelanın en iyi şampuanı o
bayankitapkurdu beyazcikolata16 internetten almayın lütfen pahalı olsa da gidin eczaneden alın. Ben son aldığımdan hiç memnun kalmadım. Kimyasal kokuyordu resmen. Kullanamadım
beyazcikolata16 bayankitapkurdu gercekten okudugum yorumlardan sonra internetten almamaya karar verdim . Kimisi goz yakiyor kimisi cildini kipkirmizi yapti yazıyor korktum bende eczaneden almak en iyisi dediginiz gibi
Minis beyazcikolata16 stelatopia serisini alacaksınız. Eczaneden alın, ben güvenip internetten hic almadim
kahvekolikk beyazcikolata16 trendyoldan alıyorum yorumlara bakabilirsin ben tek tek bütün yorumları okuyorum ☺️
beyazcikolata16 kahvekolikk bende cok yorum okurum aslinda hemde tek tek. Ama ayni satici icin hem cok iyi hemde cok kotu yorumlar olunca arada kaldim bende . Galiba eczaneden alicam teşekkür ederim 😊