beyazcikolata16 Arkadaslar merhaba bebegimin cildinin atopik oldugunu soyledi doktor . Mustela sampuan kullanmalisin dedi ama hangisi olduğunu soylemedi. Siz hangi sampuani kullaniyosunuz hassas cildi olan bebeginize
beyazcikolata16 beyazcikolata16 daha dogrusu mustelanin hangi sampuanini kullaniyosunuz. Simdiden teşekkürler
Dmt-01 beyazcikolata16 gentle cleansing gel diye geçiyor ki bizim doğdugundan beri hep kullanıyorum şuan 23 aylık
beyazcikolata16 Dmt-01 cok teşekkür ederim canim peki nerden aliyosunuz internetten mi eczaneden mi. Internetteki urunler malum orjinal olmayabiliyoda
Dmt-01 beyazcikolata16 trendyoldan aldım hep valla hatta bikez yanlış şampuan almışım yani normal şampuanından almışım o kızımın vücudunda kızarıklar filan yapınca instagramdan mustelaya msj attım trendyoldan aldığımıda söyledim ona rağmen bana yeni ürün gönderdiler elimdekinide kendilerine göndermemi istediler ama adres vermediler koronanın ilk zamanlarıydı ortalık düzelince gönderin dediler ama aramadılar
Nursemomm_ beyazcikolata16 ÜTS diye bi uygulama var. Telefondan barkodu okutuyorum ürün orjinalse kayıtlı oluyor ve bilgileri çıkıyor. Ben hep aldığım krem vs o tarz ürünleri taratıyorum alınca. Şampuan da da denemiştim. Firmanın kaydı çıkmıştı.
beyazcikolata16 Dmt-01 ürünlerinin arkasinda durmalari cok guzel iyi yapmissin sende onlara yazarak . Tesekkur ederim canim bende ordan bakiyim o zaman
beyazcikolata16 kahvekolikk teşekkür ederim ona da bi bakiyim siz de internetten mi aliyosunuz aliyosaniz hangi siteden cunku bazıları orjinal urun gondermiyomus saticiyla alakali sanirsam. Emin olamadim
beyazcikolata16 Evrim1906 ismi tam olarak ne diye geciyor ve internetten mi aliyosun canim . Cogu yorumlar orjinal degil goz yakiyor felan demis tedirgin oldum acikcasi
Evrim1906 beyazcikolata16 bebeğimle ilgili olan herşeyi görerek alıyorum canım ben şampuan krem bebek yağı falan hepsini düzenli olarak gittiğim eczaneden alıyorum tam ismi mustela atopik ciltler için diye geçiyor ilk başta sebamed kullandık atopik olunca mustelaya geçtik
kahvekolikk beyazcikolata16 trendyoldan alıyorum yorumlara bakabilirsin ben tek tek bütün yorumları okuyorum ☺️
ikizlerinannesi2985 beyazcikolata16 benim özellikle kızımın cildı cok hassas. Başka şampuanlar vs kullanınca hemen tepki veriyor vücüdu. Mustela yenidoğan kullanıyorum ben. Hiiç sorun yaşamadım çok şükür ikizlerimde