Mvlddmn Efem çok korkmuştum bişey mi olduki diye ama herkeste oluyomuş normal bşy galiba rahatladım biraz 😌
Hercai88 Başını dik tutmaya çalışırken hep oluyordu tutamıyor ondann dedik ama yatıncada yapıyor bende gözlemledim mama içerken yapıyor böyle sanki tiksinir gibi irkiliyor
Fullmoon Mvlddmn ay bnde cok korkmuştum. Uykusu geldiğinde yaptıgını fark ettim. Şuan 6 aylık. Son bi aydr yapmıyo
kereminannesi95 Mvlddmn benim oğlum uykusu gelince yapmaya başladı o aylarda 11 aylık hala aynı çok uykusu gelince kafa sallıyo😂🙏🏻🥰
Mertveannesi2211 Gamzearpks kaç aylıktı tam hatırlamıyorum ama benim bebeğimde bir süre öyle yaptı bir ay kadar devam edip geçti
Gamzearpks melis_duru sizinki geçtimi benim bebeğim 6 buçuk aylık gün içinde sık sık kafasını sağa sola sallıyor son 15 günde cıktı bu davranış
melis_duru Gamzearpks geçti, bir süreçti sadece, sonra yapmamaya başladı, şimdi 5 yaşında. Gözlemlediğiniz başka değişik davranışı yoksa endişelenmeyin yani
Gamzearpks Mertveannesi2211 bizimki 15 gündür yapıyor mama sandalyesinde sırt üstü yatarken,mutluyken şarkı söylediğimizde cok korktum otizm falam yazıyor internet.ama göz teması var.sizinkide bu kadar sık sallıyormuydu
Seren-karan Mvlddmn oyun yapıyor olmasın 9 aylık oğlum ara sıra oda yapıyor hatta eline bişey alır dişlerini sürterek de yapar