Btlbyza 4 aylık 2900 doğdu şuan 5800 olmuş sağlık ocağına gittik aşıya az almış ek gıdaya başla dedi 61 cm de boyu. Mama yı değiştireyim dedim alakası yok onla yoğurt falan ver dedi saçma geldi sizlerde durum ne
Cgdmltr93 Btlbyza 4 ayda gayet güzel kilo almış ek gıda için daha erken. Sadece mama ile beslenyorsa 1 ay daha bekleyin yoğurt vermek için. Bu şekilde 1 ay daha devam edin
betulsnr4 Btlbyza benim bebeğim de 2900 doğdu dün 4 aylık oldu kontrolümüz vardı 5550 kg geldi mamayla besleniyor gayet iyi dedi
Tinymom Btlbyza Valla benim bebeğimde 4 aylık daha 6 kiloya bile ulaşmadı 2.825 doğdu mama da veriyordum bıraktım şu an kaç kilo bilmiyorum evdeki tartıya güvenmeli miyim bilemiyorum
AZY16 Btlbyza 3200gr doğdu oğlum. 3 aylık kontrolünde 6500gr çıktı. Ama biz mama ağırlıklı besleniyoruz sadece geceleri emiyor ama ardından yine mama içiyor
Btlbyza Cgdmltr93 hem meme hem mama devam ediyorum ama sanki böyle acınacak halde zayıf muamelesi yaptı kiloya takmam da bende erken başlıcak tim ek gıdaya ama 5 ayı beklicektm doktora götürsem belki başka der
Btlbyza Tinymom evdeki yanıltıyor da ama aşağı yukarı yakın çıkıyor kilo meme ve mama veriyorum kilosu da hiç göze batmadı ama böyle diyince canım sıkıldı
Tinymom Btlbyza benimki bana zayıf geliyor ama yapacak bişey yok doyuyor ki ağlamıyor aç kalsa zaten ağlar ondan çok sorun yapmayın
Aysenur_gokcan Benim bebeğim 14 ekimde tam 4 aylıktı 5.700 kg ebe iyi diyor doktorumuz düşük diyor kızımda minyon gözüküyor sadece mama alıyor
matmazeliingunlugu 2790 gr doğdu 4 aylıkken 5550 gr di bi ay 500 gr alıyorsa öbür ay 800gr aldı hep öyle gittik anne sütüyle sadece. Biraz zayıf olsunlar napalim.🤷♀️ babası 55kg anası 48kg ne olcak bizim bebeden diyorum bazen millete 10kg bekliyorlar heralde.🙄
Btlbyza matmazeliingunlugu bizim baba 100 kilo ama kız zayıf ondan da değil herhalde. Yapacak bir şey yok valla oğlum var 2 yaşında oda 13 kilo oda ortalama
AZY16 Havvakck unutmuyor tabi ki gayetde güzel emiyor. Gündüzleri neden yapıyor bilmiyorum emmek istemiyor ağlama krizine giriyor bende zorlamıyorum. Sonuçta benim için sağlıklı olması önemli olan. Anne sütü alan da büyüyor almayanda