Gulsah01 cnsgrn karnabahar yemegi nasıl oluyor. Çok seviyorum ama sadece salataya kullanıyorum afiyetler olsn
cemreninnannesii Ssssraa dünden tavuklu patates yemeğim kalmıştı onun yanına makarna yaparım bu sefer turşu yeter🤣
Serserilikiz Lalalala1 tadı nasıl acaba ilk defa duydum internetten şimdi baktim görüntü olarak güzel duruyor
Balkizlarim Paradiseeeee Fırında da yapıyorum sebzeli kızartıyorum da 🙈😍☺️Teşekkür ediyorum canım sizede afiyet olsun şimdiden 🌈❣️🤗
Denizzz88 Ssssraa şimdilik balkabağı çorbası yapıcam ona kararım kesin ama yanına ne yapsam düşünüyorum hala🤔
Balarisi_melisEla Ssssraa simdilik bişey yok işlerimi bitirdim oğlumu diş doktoruna goturcem,eğer çarşıda işlerim uzarsa belki dışarda yeriz, yada eve gelirken aparatif birşeyler aliriz ama etimek tatlısı yapicam🤭
cnsgrn Gulsah01 salatasini da cok severiz ama yemegi de cok güzel. Soganla salcayi kavuruyorm pul biber toz biber atyrm varsa kiymayi da kavuruyorm sonra yikadgm karnibaharlari atyrm icine kaynamiş su ve tuz atyrm kisik ateşte pişiriyorm cok kariştirmiyorm cünku hemen dagiliyo😊