eSved Ssssraa ben mutfagin kapisini kapatiyorum camini acip öyle pişiriyorum sonra biz yemek yerken icerde yiyoruz cam açık kalıyor o sira koku çıkıyor tamamen kokusuz diyemem ama kokmuyo gibi nerdeyse,😅
gezgin_anne Ssssraa balık bitince tava ya yumuşatıcı biraz şu koyup kaynatın kısık ateşte koku kalmıyor
Balkizlarim Paradiseeeee Uskumru , çipura , veya palamut tam karar veremedim ama 3 unden biri olucak 😍pazarda karar veririm 😁😁
Balkizlarim Deleted0979 yaprak sarması Deleted0979 En güzeli bence afiyet olsun diğer seferde balık yaparsın 🤗🌹🌹
Habisoo34 eSved bende böyle yapıyorum balık olunca birde ocağa yumuşatıcılı su koyuyorum kaynadıkca onun kokusu yayılıyo
Elizaninannesii eSved fırında yaptığım zaman hiç kokmuyo bide öyle deneyin isterseniz şimdiden afiyet olsun sizede 😘
whitechocolatemocha Mercimek çorba dolma yaptım bide cacık yaparım tatlı da sütüm bol olsun diye irmik helvası yapıcam artık her gün 😁
Selinglr Ssssraa pastırmalı kuru 😂 yanınada pılav salata yaparım allah nasip ederse tabi🤣 cocukla cidden sıkıcı oluyor bu yemek yapma ışı dusunuyorum da cocuk olmadan önce ne zevkle yaparmışım 😂😂😂
Canss3535 Ssssraa Balığı kızartırken bir tencerede sirkeli su kaynatırsanız kokuyu alacaktır birde defne yaprağı atın içine