oslemmm1 Bebeğim 22 günlük en başından beri sleepy bio natural kullanıyoruz ama paketler çok az ve çabuk bitiyor bu yüzden naturale gecmeyi düşünüyorum benim gibi yapan var mı pişik ten de korkuyorum
NilAsyaMom oslemmm1 pişik olmadı benimki. Natural kullanıyordum bio kullanmak zorunda kaldım bi paket kullandık pişik olmadı. Geri naturala geçtik
Mgun20 oslemmm1 aynı durumdayım ama yenidoğan olduğundan cesaret edemedim açıkçası çünkü şuan pişik derdim yok
aylul0 oslemmm1 biz karışık kullanıyoruz bir sorun olmadı, baby turcoyu da kullanıyoruz arada onda da bir sorun olmadı, denemek isterseniz
oslemmm1 NilAsyaMom Bir tane vardi deneme ürünü kullandım onu bir şey olmadi ama bir taneden de analsilri mi bilmiyorum da
NilAsyaMom oslemmm1 anlaşılmaz kuzu çiş ve kaka yapması lazım teninin ne refleks vereceğini bilmek şart. Sonra çok öekşyoruz o pişikten
Kereminannesiii oslemmm1 sleepy naturelden memnun kalmadık hiç. Hem sızdırma yaptı hem de pişik. Bio natureli çok güzel ama. İndirimlerde stoklarsanız hiç sorun olmuyor. Bugüne kadar hep indirimde denk getirdim. Dün Çiçek sepetinde indirim vardı mesela 120 adet bezi 99.95 aldım
oslemmm1 Kereminannesiii 2 numarasini aldım ileriye dönük ordan zula da şimdi 123 aldim geldi daha ne kadar kullanilir 1 numwra bilemeyimce cokta yigamadim
Yica oslemmm1 bio hiç kullabmadim Bilmiyorum ama natural de güzel birde bebeğimin beyaz tenli hassas biraz
ikiartibirfilm oslemmm1 Ben surekli ikisini de kullaniyorum bio naturalle başladim naturale döndüm kullanfim biraz istediğim numarayi bulamadim bio aldim birdaha sonra yine natural tekrardan bio natural aldim son paketi 🤣🤣
oslemmm1 ikiartibirfilm Denicem bende bakalim Bio naturallerde çok az ya korkuyorum zula yapıp elimde kalacak diye de
ikiartibirfilm oslemmm1 az derken hiç 200 lü paketlerden almadım en son da 96 lı aldım paketi bu sekilde alıyorum
oslemmm1 Yica Beni emmiyor süt sagiyorum sonra doğduğundan beri çok uyuyor ve biraksan 4 saat uyur uyurken biberonla süt vermeye calisirim ağzında biriktirir🙈 dilde pamukçuk eve hapis olduk valla 24 yaşında dert babasi oldum
Serifeinc4 oslemmm1 merhabalar Allah bağışlasın bizde doğduğundan beri sleepy natural kullanıyoruz dediginiz gibi küçük paket aliyoduk hep meğer büyük marketlerde avantaj paketi falan varmış birde ben trendyoldan alıyorum genellikle küçük paket de olsa topluca gelmiş oluyo daha uygun oluyo sanki
Yica oslemmm1 Allah yardımcın olsun bacım. Şundan az biraz sonra da uyumuyor diye ağlayacaksın 😃 pamukçuk için birşey kullanıyor musunuz