Doktorada gittim zorlamayın dedi kendi haline bırakın dedi diyetisyene yönlendirdi gittik diyetisyen sevdiği şeylerle karıştırıp yedirin dedi deniyorum ama ağlıyor yemiyor ağzına yemek türü bir şey girdii an başlıyor ağlamaya. Meyve yemek ve beni emmek istiyor sadece. Acaba çok mu emziriyorum her istediğinde vermekle hata mı ediyorum bilmiyorum ama zaten yemekte yemediği için korkuyorum iyice besinsiz kalmasından. Bebeğim erkek ve 9700 dü en son kilosu yani sadece sütle beslenmeye göre iyi kilosu fakat takıntım kilo değil takıntım vitaminsiz mineralsiz kalması. Geçen gün yine götürdüm doktora kendi haline bırakın dedi yine peki nolacak böyle 2 yaşına kadar falan yemezse dedim o kadar uzun boylu değil 1 2 ay deneyin yine getirin dedi yani ne bileyim bebeginse bu sorunu yaşayan ya da yaşamış olan var mı neler yaptınız düzeldi mi ne yapmak gerek bilemiyorum kendimş yetersiz ve kötü hissediyorum artık beceremedim gibi geliyor. Ayrıca bir de kpss ye çalıştııgım süreçte annem bakmıştı çok zorlayarak yedirdi eski akıl işte yapma dedikçe yaptı çocuğum ondan soğumuş böyle dedi doktorlar