51_Merve Birmelekanneesi valla ben vegaferon verdi hemşire kzıım içmekte zorlandı midesi bulandı bende vermiyorum başka bi ilaç da denemedim kendi yaptığımız organik pekmez var günlük emziğini batırıp veriyorum üstüne az su içiriyorum 5-10 dk sonra da emziriyorum pekmezden kendim de içiyorum 4 ay 7 günlük
Birmelekanneesi 51_Merve bizimkide vegaferondu pekmez bulana kadar verdim şimdi de pekmez veriyorum bi iki damla limon damlatıp
Fdmrz baharuraz bizede saglik ocagından vegaferon verdiler yorumlarini okuyunca biraz tereddüt ettim cocuk doktorumuzda ferrum verdi 7 aylik oglum var cok sükür bize iyi geldi sanırım cocuktan cocuga degisebiliyor 🌸
baharuraz Fdmrz ya illa ki fark eder. Ama ben aradım illa ki kan damlası verilmesi gerekiyor hepsimi böyle yapacak dedim ferrum daha ağır dedi . Aman aman olmasında biz çektik siz çekmeyin 🙏🏻
Etipuff_Suratt_Bebikk Fdmrz Fdmrz Bizede vegaferon verdi ne gibi kotu durumları vardi acaba bizde bugun ilk defa kullandikda o yuzden sordum 🙂
Yasemin38 PamirVefa sağlık ocağı vegaferon verdi 1 gün kullandım yan etki yaptı birdaha kullanmadım. Doktor önerisi ile başladım ocean mikrofere
F0244 Vegaferon oğlumun kusmasini artirdi verdigim zaman çıkarıyordu ve kabızlık yaptı xogdugu zamanlara döndüm resmen şimdi ocean mikrofer kullanıyorum memnunum
Newmom2020 PamirVefa sidefer kullandık içeriği temiz bir kan ilacı diyorlar doktorumuz önermişti 8. ayda ve 1. yaşında yapılan tahlillerde kan değerleri gayet iyiydi