Gc9098 PamirVefa Ocean microfer kullanıyorum 😊 d vitamini oceandi kan ilacına başlanması gerek dedi doktorumuz bende ocean kullandığını söyledim o zaman kan ilaci da aynı olsun gibisinden bisey dedi onu kullanmaya başladık
Banu_alper PamirVefa saglik ocagi verdi ama hep sikayetler vardi onunla ilgili birde katkisi cok olunca kullanmadim cocuk doktoruda kullanmaya gerek yok dedi 9 aylik olunca kan tahlili yaptirdik degerleri normaldi kullanmadan devam ettik simdi 2 yasinda bir sikintimiz yok cok şükür
Yasemin38 PamirVefa sağlık ocağı vegaferon verdi 1 gün kullandım yan etki yaptı birdaha kullanmadım. Doktor önerisi ile başladım ocean mikrofere
Birmelekanneesi Katkısız pekmez bulursanız eğer kan damlası yerine daha iyi olur bizim hemşiremiz öyle söylemişti bi çay kaşığıyla içine de bi kaç damla limon sık içir demişti ama bi 10-15 dakika sonra emzir eğer pekmez verirsen canım
51_Merve Birmelekanneesi valla ben vegaferon verdi hemşire kzıım içmekte zorlandı midesi bulandı bende vermiyorum başka bi ilaç da denemedim kendi yaptığımız organik pekmez var günlük emziğini batırıp veriyorum üstüne az su içiriyorum 5-10 dk sonra da emziriyorum pekmezden kendim de içiyorum 4 ay 7 günlük
PamirVefa Ozlemmpamir bende ismiyle karşılaştığında seviniyorum 🥰🥰🥰isim olarak nadir tercih ediliyor 😎
HiraKayra PamirVefa sidefer kullanıyoruz memnunum tadı çok kötü değil rengi de sarı ağız içini temizlemeye gerek kalmıyor doktorumuz en iyi markanın olduğunu söyledi
baharuraz PamirVefa sağlık ocağı ferrum önerdi kesinlikle ama kesinlikle kullanmayın. Kabızlık yaptı aradım kan damlası yapmış olabilir mi olabilir o biraz fazla kabız yapabiliyor diyor . Başta söyleseydin kendi dokturumuza götürürdüm çocuğu süründürmeseydik dimi
PamirVefa baharuraz peki kan damla markası hangisini kullandınız 4. Ay olmadan önce araştırmak istedim
Fdmrz baharuraz bizede saglik ocagından vegaferon verdiler yorumlarini okuyunca biraz tereddüt ettim cocuk doktorumuzda ferrum verdi 7 aylik oglum var cok sükür bize iyi geldi sanırım cocuktan cocuga degisebiliyor 🌸
baharuraz PamirVefa şuan kestik kan damlasını doktoru bağırsakları atsın bi 15 gün ara ver dedi cuma götürüp soracağım