Bubenimoykum Kızımın yüzünde alerji vardı doktor coresatin verdi bu kremi kullandığımda beri yüzü yanık gibi kırmızı oluyor ayrıca pul pul dökülüyor normal mi bu durum? Perşembe tekrar kontrolümüz var.
GoGirl Bubenimoykum ben kullandim bizde de egzamadan kuruluk oluyor cok ii gelmedi ama kizariklik olmadi simdi trukid aldim o hemen yumusatti
Asilinannesi1 Bubenimoykum benim oğlumunda cildi çok hassas alerjiden diyor doktoru. Bende o kremi kullandım 2 gün daha çok kızartti sonra geçirdi
Momstar Yok genelde iyi gelir bizde de alerji vardı Dr her türlü ilaç krem verdi geçmedi ben kendi kafama göre gidip aldım iki günde geçirdi genelde iyi gelir, sizde farklı bir cilt rahatsızlığını oldu acaba
Bubenimoykum Asilinannesi1 geçiyorsa devam edeceğim siz bunu dışında başka bisey kullandınız mı. Bende mustelanin alerji kremi de var bide ondan mı sürsem diyorum
Asilinannesi1 Bubenimoykum günde 2 kez coresatin sürdüm sabah akşam sür dedi doktor. Cildi çok kuru olduğu için de gün içinde nemlendir dedi. Mustela stelatopia var onu da 5-6 kez sürüp nemlendiriyorum.
Bubenimoykum Asilinannesi1 bende üstüne nemlendiriyorum ama geçmiyor anlamadım neden, yarın sürmeyi sadece mustela deneyeceğim
Bubenimoykum elfkrtp merhaba, corasatin yerine kortizonlu krem ile yola devam ettik bunun yanında alerji diyeti de yapınca çok şükür 2 yaşına girecek o halinden eser yok. Ancak yumurta yediğinde hemen vücudu kabarıyor ve kortizonlu kremi sürüp geçmesini bekliyorum. Bunun dışında başka krem kullanmıyorum.
elfkrtp Bubenimoykum anlamiyorum ya bana kalirsa sicaktan oldu ve surekli tukuruk cikardigi icin islak kalan yerleri oldu egzama mi gercekten baska bisey mi bilmiyorum doktorum egzama dedi ama
Bubenimoykum elfkrtp egzama ve isilik kendini belli ediyor. Egzama dagilir kurur kabuk atar Hatta kanar ve kızarıklık isilige göre daha büyük ve kabariktir. İsilik ılık Bi duş ve nemlendirici krem ile geçer
elfkrtp Bubenimoykum dagilir derken bugun sirtinda da kizariklik olustu kac gunde gececek bu ki amlamadim hala kipkirmizi cocugumun surati gogsu
Bubenimoykum elfkrtp kullandığınız şeyi kesene kadar geçmez. Neye alerjisi olduğunu biliyor musunuz? Şampuan, krem, bebek yağları, yumuşatıcı, sabun, evdeki toz akarı, gıda, peluș oyuncaklar, bir çok şey buna Sebeb olabilir.