FmBetull Çok silik bi ikinci çizgi var.Böyle olup kanda pozitif çıkan var mı acaba kızlar bakar mısınız
Kusannesi FmBetull canım çok yeni gibi duruyor kan vermelisin bence pozitif çıkacak değer düşükte olsa
Caglarass FmBetull İkinci bebeğimi daha silik çizgiyle öğrenmiştim. Hemen çıktıysa kesin vardır sağlıkla gelsin 😊
FmBetull seheriko yaa bende öyle düşünüyorum yarın kan vericem.Bebeğim daha 6.5 aylık hayırlısı olsun ne diyim
azra123halime FmBetull ayyy öyle mi erken olmuş ama ikisi beraber büyür bari nasıl doğurdunuz normal mi 🥰🥰 benim de öyle silik çıkmıştı hiç olmasa dümdüz tek çizgi çıkar demekki bişeyler var 🤩
seheriko FmBetull hiç korkma bende kızım 8 aylıkken hamile kalmıştım . Şimdi küçüğüm 10 aylık oldu bile 🥰🥰🥰
Ozgefath44 FmBetull hiç üzülme canım benimde bebeğim 6 aylık bende kaza sonucu kaldım rabbim yardım eder inşallah 🤲🏻
Elifkzlcn FmBetull 8 aylık bebeğim var benimde testim bu şekilde çıktı 2 gün sone tekrar denedim biraz daha koyulasti kan aldırdım hamile olduğumu öğrendim ❤️
FmBetull Caglarass yaa inşAllah hayırlısı bebeğim küçük biraz üzülüyorum bebeğim için ama yapacak bişey yok
Havva1992 FmBetull ben canım suan 2 ay 12 gunluk mınık oglum kucagımda sımdıden hayırlı olsun cok yenı buyuk ihtimalle 🥰