tugceyildiz KahveliAnnee dediğim gibi doktor sistemden güncelledi ondan sonra tüm hastanelerde yeni soy ismim çıktı. Benimki böyle oldu
Beyza_momss KahveliAnnee benimde bı kere öyle olmuştu annemlerin orda iğne vurdurmaya gittiğimde danışmadan kayıt bilgilerinden duzeltmisti sekreter orda
SeverusSnape KahveliAnnee sanırım e-nabız üzerinden düzeltebiliyorsunuz. Benim kimliğimde de eski soyadım hala yazıyor, evlenirken sormuşlardı kullanmak istiyor muyum diye çünkü. :)
Duyulurum KahveliAnnee eşim de yanımda olunca hoşuna gitmiyor niye bu eski soyadını söylüyorlar diye soruyor 🤷🏻♀️
KahveliAnnee Duyulurum aynen hatta bi ara kadına sert çıkıştı ne alaka filan dedi gitmiyorum onunla bu yüzden devlet hastanesine
Olric11 KahveliAnnee öncelikle sorun olmuyor sisteme düşmüyor bazen güncelle gelmiyor bazen güncelleme geliyor tekrar değişiyor
Beyziikoo KahveliAnnee Bende de aynısı oluyor. Sistemle alakalı bir şey. Şehir Hastanesinde şu an ki soyadım başka devlet hastanesine gidersem bir bankoda bekarlık soyadım bir bankoda evli 🙄
KahveliAnnee Beyziikoo sağlık ocağına bebegi kontrole götürdüm git resmi nikah kıy gel dedi kimliği verdim inandılar 😑