KahveliAnnee Kızlar devlet hastanelerinde bekarkenki soy adım çıkıyor 1.5 yıllık evliyim niye öyle oluyor bilen varmi yaa
Atamom16 KahveliAnnee benimde covid aşısı olurken kızlık soyadım çıktı hep neden bilmiyorum sağlık bakanlığını aramak gerekiyor heralde
ikibabybirmom KahveliAnnee hastanenin danışmanından bilgi al canım benimde öyleydi bilgi işlem bölümünden bı işlem yapıp hallettiler
KahveliAnnee Atamom16 bence ilgilenmezler e devlette evliyim.mesela covid geçirdim eski soy isimle mesaj geldi
Atamom16 KahveliAnnee 182 aradım sordum burda yeni soyadınız çıkıyor dedi anlamadım üstüne düşmedim sonrada
Yusufagahinannesi KahveliAnnee tam tersi benimde evlenirken eski soyadımıda yeniyide kullanmak istiyorum dememe rağmen ilk günden beri hep yeni soyadım çıkıyor
Kahveliseker KahveliAnnee 5 yillik evliyim bekarken gittigim devlet hastanesinde oyle çıkıyor. Hastanede kayit yaparken bir sorun olmazsa. ben umursamadigim icin bişey yapmadım 😂
tugceyildiz Sağlık ocağında düzeltiyorlar demişlerdi ben sağlık ocağındaki doktora söyledim o halletmişti
Koala06 KahveliAnnee Bana hastanede nüfustan güncellenmesi lazım bizlşk birşey değil dedi sonra kendiliğinden düzeldi
Duyulurum KahveliAnnee benim de öyle. E nabız falan güncel olduğu halde öyle. Bence düzeltilmeli ya çok karışık oluyor çünkü. Adımı söyleyeceğim zaman “şu ama bu da yazıyor olabilir diyorum”
Duyulurum KahveliAnnee eşim de yanımda olunca hoşuna gitmiyor niye bu eski soyadını söylüyorlar diye soruyor 🤷🏻♀️