Mavilii alimeninannesi saçlarımı oksidanlami açayım onu anlayamadım 🤦♀️ aslında platin sarısı istiyordum ama artık ondan da soğudum yani normal düzgün bir sarı olsun şu turunculuklar gitsin ona bile raziyim 😂
alimeninannesi Mavilii boyayı aktif eden oksidandır. Sen saçını açarken kaç volüm oksidan kullandın ? Belli ki ya tam boyayı düzgün yediremedin boyayı ki turunculuk çok olmuş. Bende nefret ederim turuncu yansımalardan yani doreden. Saçını göremediğim için ancan bu kadar öneri verebildim
Mavilii Gmze1998 bakır çok sevmiyorum ben ya sarı istiyordum ama onu da bi türlü tutturamadım gitti 😔
Gmze1998 Mavilii uçları sarı olsun diye kuaför abla mor şampuan yapmıştı ama bende kul gibi renk oldu sonra ben kople tekrardan boyattım turuncuydu o zaman saçım yapınca sapsarı olmaya bilir
Mavilii Aseliiimmm benim saçlarda turuncu çok nerdeyse saçımın çoğu turunculasti yani bende de işe yarar mı bilmiyorum ama insAllah faydası olur bugün kullanmaya başladım 😊😊🌸
Mavilii alimeninannesi ben kuaförde yaptırdım ama sonuç berbat oldu. Bende kendiligimce düzeltmeye çalışıyorum. Kuaför hangi tonları kullandı bilemiyorum. Saçlarım şuan dipleri sedef sarısı gibi uçları kızıla bakıyor
buselidunya Mavilii benim ilk yıkamada bile farketti şok olmuştum😄 ama turuncu çoksa belki bi kaç kere yıkarsan anca öyle düzelir
Mavilii buselidunya haftada iki kere kullanılıyormuş sanırım bende daha bi etkisi olmadı insAllah ilerleyen zamanlarda olur 😂
oblt Mavilii küllü renklerle kapatabilirsin. Geçtikten sonra mor şampuan kullanabilirsin. O da sarı saçın turunculaşmasını geciktiriyor.
Sibelocak Merhaba canm 🥰 ben her zaman saçımı boyalamayı cilasını evde yapıyorum newa colours boya varya onun küllü kumralını al sanırım 8.1 oluyor saçlarını güzelce yıka en son boya ve saç acısını karıştır ıslak saça sür bi 5 dakika bekle yıka
alimeninannesi Mavilii anladım görmeden be dokusunu bilmeden daha fazla bişey diyemem dediklerim dışında. Umarım yapabilirsin.
alimeninannesi Mavilii anladım görmeden be dokusunu bilmeden daha fazla bişey diyemem dediklerim dışında. Umarım yapabilirsin.
Sibelocak Mavilii evet canm bi oksidan tam boşaltıyorum bide oksidan kutunun içine su yarıya kadar doldurup çalkalayıp boşaltıyorum
Mavilii Angellove94 bu videoyu bende gördüm ama kararsız kalmıştım işe yarar mı yaramaz mı die. Bi kere denerim oyleyse
Mavilii Sibelocak anladım canım. Çok teşekkür ederim bi deniycem bende. Ya benim elimde nevaton fil dişi rengi var onunla yapsam olurmu?