2cocuk_1anne_ Kusannesi yaşadığınız yerle alakalı dır Ben evimde saklayamaz hiç birini Apartman da ayakkabılı yerinde dolabımı var hepsi orda durur Alt katta ev sahibi var oda aynı şekilde saklıyor bakliyato
Yingyang Kusannesi Cekmecedeyse ürünler çekmecenin alt tarafına arkasına yuvalamis olabilirler oraları süpürüp sirkeli suyla sonra da deterjanla silin ben öyle kurtuldum bide neyde varsa atın kurtulamazsiniz baharatla da olabiliyor bilginiz olsun
Kusannesi Yingyang baharatlarada bakıcam. Ama her buldugumu attım üstlerine minik minik yumurtlamıslar zaten gördüm öff
hunilimomm Kusannesi evet canım pirinci kavanoza koyuyorum içine bol tuz atıyorum Kaya tuzu kullanıyorum ben
CatBoy Kusannesi Erzak dolabım cama yakındı sıcak olduğu için sürekli kurtlanırdı mutfağın öteki ucuna aldım kurtuldum. Buzdolabında da muhafaza edebilirsiniz.
Yingyang Kusannesi her deliğe giriyorlar iyi temizlemeniz lazım bı tanıdığın ankastre ocağın alt tarafına yuva yapmislardi
BalarisiYusra Kusannesi dolapta muhafaza edin bazı şeyleri pirinçde böceklenebiliyor çok fazla almayın size yettiği kadarı alıp öyle kullanın çok bekleyince de oluyo o kurtlar zaten kelebeğe dönüşüyo sonra kurtlanmış büyük ihtimalle
serebro Kusannesi unuma birsey olmadi hiç ama açılmamış paket bakliyatlarimi buzdolabına koyuyorum. Kavanoza kullanacağım kadar koyduğumda da içine tuz koyuyorum birsey olmadi öyle