Adazeynep benim bebeğimde öyleydi maalesef çok zor bir durum hele de başında sütun olduğu halde sütün yok ondan emmiyor diyen birileri varsa daha da kötü ben ilk önce meme mi verip zorla emmesini sagliyordum yatarak ayakta her sekli deniyordum sonra kalanı sağip siringayla küçük parmağımi ağzına sokup onu emerken arada sütü şırıngadan sıkıyordum (tabi iğnesiz şırınga) böyle böyle biraz emmesi kuvvetlendi kaşıkla falan da veriyordum bazen sağmak çok zor geliyordu mama da veriyordum bir kere sonra çok yoruldum geceleri de böyleydi çünkü hep önceden sağıp hazırladığım sütü emzirdikten sonra biberonla verdim herşeyi denedim ama.benim.bebek çok inatçı çıkti ayikken bile biberonla falan icmiyordu artık açmıyordu ağzını bende uyutuyorum biberonu ağzına dayiyordum o uykuda içiyordu yada kendim yanına yatıyordum öyle emiyordu ama saatlerce yatıyordum 6 aydan sonra biberonu da bıraktık ek gidaya geçtik diye şimdi de memeci olduk hala emziriyorum şimdi kendi meme diye peşimde geziyor 12 aylık olucaz haftaya çok zor bir süreç ama pes etmeyin emzirmek çok önemli