Fka Zormama inşaallah geçer. Damla kullanıyorum nurse harveys marka. Ama kullanım şekli yazmamışlar. Yaşadığımız yer merkezlere çok uzak o yüzden tekrar gidip soramadım. Sadece gazdan ağladığında 7 8 damla veriyorum
Zormama Fka biogaia da alin eczaneden bagirsak duzenleyici her gun ayni saatte 5 damla verin. Ben nurse haveys i kullanmiyorum kac damla veriliyor bilmiyorum ama siz onu da duzenli verin sabah aksam 5 damla gbi belki bilen vardir burda onlar soyler. Biz nutrigenin gaz damlasini kullaniyoruz 8 saat arayla gunde 7 damla veriyoruz
cicekbahcem Minik12_3 banada ebe demişti Doktorumuz kızdı. Ama napiyim benimki rekor kırdı 16 gün yapmadi
Meltem_eylul Ben ilk üç ay gaz sancısı ve kaka sorunu yaşadım, probiyotik kullanarak rahatladık.Doktorunuza danışın ve bence probiyotik kullanmaya başlayın.İnsallah faydasını gorursunuz
gmzlgzl Fka bnm bbgm 25 gnlk hergn bir veya iki kez ypıo ama kaka saatnde çok aglıo ıkınıo doktora gttk her biri bişey dedi makat çatlagı makat darlıgı vs bugn araştrma hast gttm bgrsak kansernden şüphe etti şoka grdm bbgm daha ufak nasl olblr anlmş dglm 2 hafta snra gl bklm yne dedi ilç flan da vermedi bbk kçk parça alamm dedi o zmn iki hftada ne dgşck bagırsak uç kısmı darmış
Fka gmzlgzl çok geçmiş olsun rabbim şifasını versin inşaallah. Minnacık çocuk inşaallah öyle değildir
gmzlgzl Fka szn anlattklarnza baknca bnm durum o kadr kötü görnmüo ama nasl doktor böyle diyo anlamş değilim
Fka gmzlgzl size böyle kötü söylemişler. Banada tam tersi olur öyle normaldir vs diyorlar kaç farklı doktora gittim. On gündür evimde olduğum için gidemedim hastaneler çoook uzak ama düzelmiyor çocuk napcam bilmiyorum
gmzlgzl Fka saçmlk resmen bnmde buji ile kntrl edip tahmini bu tanıyı koyması bni rahatsz etti ne yapcagm blmiorm kaç doktora gittm artk çevremde herkes bna kızıyor her doktor frklı bişi söylüyor anlmdm