283541 Erken doğum nedeniyle sadece iki kere kullandığım siyah askılı m beden yamuna korsemi 300tl ye almıştım 200 tlsatıyorum
reinamm 283541 bana sorarsanız satmayın. Düzenli kullanımda L beden erkenden dar geliyor m yi almak zorunda kalıyorsunuz. Benim öyle olmuştu
SalihaC ays_alii bende L beden askısız ten rengi korse var 150 tl ye satıyorum düşünürseniz yamuna marka
Asafemir Bendede etiketli latex siyah korse var 249 tl 200 e vericem M beden doğumdan önce almıştım ne yazıkki olmuyor.
SalihaC Asafemir ben size L beden yamuna korsemi satayım sizde korsenizi satmayın çünkü yorumlarda da dendiği gibi ödem çabuk gittiği için L den M ye düşüş çabuk oluyo☺️
Asafemir melooooo ne alaka etiketli ve kullanılmamış bir ürün. 249 tl aldığım ürünü 100 e vericek halim yok etiketli olarak.
Umut030918 283541 150 TL olursa ben talibim daha kargo ücretide var. Özellikle askılı istememin amacı boynumda fıtık var duruş bozukluğum olduğu için ihtiyacım var 🙏🏻🙏🏻
283541 283541 bebeğ reinamm birde bebeğim prematüre ve sürekli kucakta o yüzden takamadım zaten alsamda zor takarım o kucaktayken rahat edemedim