ASYA123- Arendenizinannesi Normal çünkü ten tene temas istiyor.acliktan yada gazdan alakası yok sizin sıcaklığınızi istiyor🤗
DerinOlgun Arendenizinannesi seni çok iyi anlıyorum. İlk zamanlar çok zor. Allah yardımcımız olsun sağlıkla büyüsünler de canları sağolsun ne diyelim
Feyzahshs DerinOlgun artık gazını kendısı cıkarabılıyor ondan dolayı çıkartmıyorum ben olabılır mi ki çıkartayım artık 🤦🏻♀️
Feyzahshs Arendenizinannesi aynı durumdayız eşimde yoğun çalışıyor ailemden uzakta yaşıyorum insallah bian önce bu günler geçer 😔
Feyzahshs Arendenizinannesi benimde öyle emzık alıyormu sizinki benım tek salaklıgım emzık alıştırmamak olmuş, arkadaşlarımın bebekleri emzık ağızda oldukları yerde uyuyakalıyor 😔
Arendenizinannesi Feyzahshs bende baslarda alıstırmadım sımdı yeni yeni veriyorum fakat tam anlamıyla alısmadı
Feyzahshs Arendenizinannesi alıyorsa sık sık verın unutmasın benımkıde alıyordu sonra unutturdum farketmeden çok pişmanım artık unutmuş almıyor büyüdükçe
Sdcnk Arendenizinannesi harika haftalar uygulamasi var oradan indirip takip edebilirsiniz çok güzel bir uygulama ☺️
Sebax DerinOlgun 2. 3. ve 5. Hafta büyüme atakları. Hepsinde aynu şeyi yaşadım. Sürekli emme uyumama. Benim bebeğimi nin 5. Hafta atağı gecti.du an iyiyiz şükür. İnternetten bakabilirsiniz.
Arendenizinannesi Sebax 2. 3. 5. Hafta Buyume atağı mı var ben bilmiyordum sadece 5.haftayı biliyorum
iby Arendenizinannesi merhaba benim bebegimde 39 haftada dogdu su an 6 haftalik asla uyumuyor hep memede emmek istiyor uyuyakaliyor 5 dakika sonra uyanip tekrar memeye saldiriyor. Atak zamani mi oluyor? 🥺