Ereninannesi1 Elvin12 o kadar zorla hamile kalmışsın ikincisi bu kadar kolay oldu diyemi ağlıyosun yapma Allah’ın gücüne gider benim oğlum 4 aylıkken ben tekrar hamile kaldım olabilir yani üzme kendini bu kadar
Elvin12 Ereninannesi1 ne bilim korktum nasıl yapıcam diye inşallah üstesinden gelicem Allah’ın izniyle 🤲🏻♥️
mrv5556 Elvin12 Allah hayırlısı neyse onu verir canim hakkınızda hayırlısı olsun. Benim kuzenimin de tüp bebekle çocuğu oldu .1 sene sonra da kendiliğinden üçüzlere hamile kaldı 🥴
sutlucikolata Ne guzel bir haber 😍evet bebeginiz kucuk ama bakamayacak kadsr olmazsiniz rabbim yardim eder hem ne guzel birlikte buyurler MasAllah. Rabbim ikinciyi hediye olarak gondermis hemde supriz yaparak bence siz sevincten agladiniz 🥰
Elvin12 ArasAybarsMoM bugün kan verdim laboratuvar da sorun çıkmış yarın tekrar gelin verin dediler 😑
Elvin12 Tugceonrdml_ yaa çok üzüldüm hayırlısı olsun tekrardan sağlıklı bi şekilde nasip olur size inşallah dünün şokunu atlattım şimdi iyiyim çok şükür tedavisiz oldu 🥰
Elvin12 Tugceonrdml_ yaa çok üzüldüm hayırlısı olsun tekrardan sağlıklı bi şekilde nasip olur size inşallah dünün şokunu atlattım şimdi iyiyim çok şükür tedavisiz oldu 🥰
sutlucikolata Elvin12 ne guzel rabbim hayirla ve saglikla kucagina almayi nasip etsin insAllah 🥰🤲🏻Test yaptin mi
Ikizannesi5 Elvin12 oglum 13 aylikti öğrendim 19 aylikti abi oldu erken doğum yaptım 3 ay yollarını gözledim ikizlerim oldu şimdi ucuz gibi takılıyoruz evde söyleyince zor gibi geliyor ama rabbim o gücü veriyor inan kuzum
Nazli_07 Elvin12 ovulasyon testi ile hamilelik belli olmaz belki yumurtlama dönemidir sizin ondan çift çizgi çıkmıştır.