-Ogretmenanne- Yeniannecikk Benimle birlikte hamile kalan 4 arkadaşım vardı hepsinin tuttu benim tutmadı kız çıktı ama erkek oldu😄
Yeniannecikk 2minosprenses arkadaşımın 1 kızı var 1 kizi daha olsun istiyor ama bu ay olursa oğlan olacakmış diyor bende kesin değil o dedim
Baldancocuk hayal_perest cocugunuza hamile kaldiginiz ay ve yil nedir? Bir de dogum tarihiniz bakim sizinki nedir 😊
Baldancocuk gezgin_anne sizin de merak ettim tutmamis demistiniz bir de ben bakabilir miyim 😊 hamile kaldiginiz ay ve yili yazar misiniz bir de dogum tarihiniz 😇
Baldancocuk Çin yaşı diye birşey varmış yaşınıza 1 fazla ekliyince bakmak gerekiyormus ben oyle biliyorum
Baldancocuk Nazliprensesinannesi merak ettim bana dogum tarihinizi ve kiziniza hamile kaldiginiz ayi yazabilir misiniz bakicam da 😊
Baldancocuk Nazliprensesinannesi temmuz 2020 ayinda mi hamile kaldiniz yani😊 dogum tarihlerimiz ayni bu arada 😇
Baldancocuk Nazliprensesinannesi 3 sene üst üste temmuz ayi kiz gosteriyor sizin baya belli olmus 😅 benim oglumda tuttu simdi hamileyim kiz gosteriyor daha cinsiyeti belli degil 😇
Baldancocuk Melekk_2604 bir de sizi merak ettim tutmamis demissiniz ya ben sizin yerinize baksam olur mu 😊 dogum tarihiniz ve cocugunuza hamile kaldiginiz ay ve yili yazabilir misiniz 😊