Tmc__00 Birdunyabircennetannesi evett eşimle oturup çay kahve içip sohpet etmeyi özledim ama maalesef ki olmuyor hiç biri
Birdunyabircennetannesi Tmc__00 Bizimkideeee bide bu aralar ağlama krizleri başladı normal ağlaması yok krize giriyor iki dk almayayım yataktan morarıyor resmen bunu huy edindi bu huyu gıcık etmeye başladı🤷♀️
tugceturanekici Benim kızım da bir kaç gündür öyle 2 saatte bir ağlayarak uyanıyor zor sakinlestiriyorum gazı yok zorla emiyor kucağımda gezdiriyorum öyle sakinleşip uyuyor beşiğine koyar koymaz tekrar başa dönüyoruz sinir stres mahvoldum 🥺
Tmc__00 tugceturanekici sürekli emmek istiyor 6 aylık ama iki saatte bir kalkıp nasıl bıraktıracam bilmiyorum artık psikolojim de alt üst oldı 😒
dinibilgicianne Tmc__00 kuzum uyuturken 7 Nas 7 Felak 7 Fatiha 7 Ayetel Kürsi 7 ettehiyyatü duasını oku üfle uyur 😊
Arafinannesi Tmc__00 üstüne bide ısırılıyorum şuan canım öyle acıdı ki evlat gerçekten başka birşeymiş kim yapsa tepki gösterir insan canı yandığında ama susup boş boş suratına bakıyorum iyi değilim 😄