Kbse Cigdemce benim oğlum 2ay 20 günlük o bile neredeyse baş aşağı duruyor kucağindayken sancılı bir bebekse o şekilde tutunca sanırım ağrısı azalıyor benim oğlum sancılı sürekli baş aşağı itiyor kendini yatarken de sürekli kalkmaya çalışıyor sırtını kaldırıyor resmen elinden tutunca hemen oturuyor😅
Esto24 Benim bebeğimde 3 buçuk aynı aymı dediğiniz gibi yüz üstü duruyo ellerinden tutup çekince başını kaldırıyo ama hep kafası yerde bi dük durmuyor sırtı da kafası da
Cigdemce Esto24 basını tutmada sorun yok bizde de aynen kuzum. Ama sırtı falan dik durmuyor ya ondan korktum ama bu aylarda öyle imis arkadaşlarda yazdı sağolsunlar. 🤲🤲🤲
Gizem9565 Cigdemce benimki 5 bucuk aylık oda bu şekilde ama bu bebek zaten başını tutuyor ki deidgin. Şekilde kucaga alınca böyle yapar yeri izliyo inceliyo normal yani bak bebegin başını tutuyor boşa evham yapma
Cigdemce Mom262627 aman şükür ya sağlığı iyi olsunda. Kolay sahip olmuyoruz onlara hali ile annelik hep bi korku
Marmadal O aylarda bebeğimi kanguruya koyunca kafa direk aşağı bakıyordu, uzun süre böyle devam etti, sürekli ayaklarına bakıyordu😅 şimdi 8 aylık oldu iyice bana yaslıyor kafasını ben zorla eğiyorum öne 😅