lizgee Yusuf20 ZEYD: Peygamber efendimiz(s.a.v.) in evlatlığının adı ve Kuranda adı geçen tek sahabedir…
Mucizem-Sare54 Yusuf20 sare:saf ve temiz demektir, bir diyer anlamıysa hz.ibrahimin hanımın ismi, sare annemiz.
Sevolika Yusuf20 Çağın Ata 🤍 Çağın : Özü geniş , Özgür kimse Ata ismini de ATA’sından aldı güzel oğlum 🤍
aylaamayorgun Yusuf20 zeyneb rana - zeyneb babasının mücevheri, rana ise zarif kadın demek. Babasının zarif kızı ,😍
Tuti29 Ecrin Mira. Ecrin; Allahın hediyesi. Aynı zamanda Yasin süresinde geçiyor Mira; kuyruklu yıldız. En değerli hediyem canım kızım❤️
Arya0709 Arya - soyluluğu ve asaleti, Güçlülüğü, dirayetli Bu isme sahip olan kimseler, azimli, kararlı ve sebatkar kimselerdir.
alparlaninannesi Ebruli3452 Muhammed Alparslan koyduk bizde alıştım artık kolay geliyor ikisi de uzun ama isimleriyle buyusunler inşallah 🥰 dizisi çıkıyor izleriz artık 😁
ooglanannesii Yusuf20 oğlumun ismi Ahlas Yiğit Ahlas’ın anlamı saf, halis, karışımsız.iyi yürekli, temiz kimse.Temiz yürekli, iyi ahlaklı, iyi niyetli. Yiğit ise güçlü, yürekli kimse
Asyaaass Asyaburcumm13 aa benim kızımın adı da aasya ama ben sadece kıta manasını bılıyordum arapca da kı anlamını bılmıyordum öğrendiğim cok iyi oldu cokta sevındım 😘♥️
fermaninannesi Yusuf20 Ferman : buyruk,emir anlamına geliyor 😂 bakalım büyüdüğünde emir vererek mi konuşacak 🙈