Merve20 EmirKaanBatuHan ahh aynısı benim başıma geldii tek çaresi sabır ve bol bol su meyvesuyu özellikle. Mümkünse sana yardımcı olan biri varsa sen sürekli yat canım kafanı kaldırdığın an başlıyor çünküü benim 1 haftada geçti net
EmirKaanBatuHan Cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar gerçekten ben böyle bişey yaşamadım bu 2. Sezeryanım ilkte hiç bişey olmamıştı bu sefer mahf oldum umarım biran önce geçer dayanılcak gibi değil 😞
Yalin EmirKaanBatuHan cok normal canim dr um olabilir die uyarmisti oldu, fena oldu hem de, max 4 parol icebilirsin gecmezse acile gel durumunu bildir serum verilsin dedi nitekim parol etki etmedi serumla gecti, sezeryandan sonra olağan birsey
ecezek EmirKaanBatuHan ben bas agrim 7.gunde tamamen gecmisti kahvenin bir etkisini gormemistim kola icmeye baslayinca hafifledi ve agri kesiciyi kestim kolayi da deneyebilirsiniz bence simdiden cok gecmis olsun
Ayazinannesiiii EmirKaanBatuHan türk kahvesi veya neskafe içip yarim saat kadar sonra parol içmenizi tavsiye ederim. Benim doktorum önermişti ve bol suu. Spinal mi oldunuz??
EmirKaanBatuHan Ayazinannesiiii neskafe içiyorum düzenli günde 3 defa ağrı kesici kullanıyoeum yatarken iyi ama ayağa kalkınca mahf ediyo spinal anestezi olmuştum ilk oğlumda öyle olunca bundada öyle istedim fakat doğum esnasında uyuşma tam olmadı hissettim bütün acıları acıya dayanamayınca ortada genel anesteziyle tekrar bayıldım yani anlıycanız 2 anestezi yedim şiddeti ondan mı acaba bilmiyorum 😔
Ugggg EmirKaanBatuHan gaz yapabilir ama şöyle dene istersen bı su bardağına köy bı 15 dkka sonra iç hem oda sıcaklığında olmuş olur hemde asidi gitmiş olur
elifbglr Hiç bekleme git bi acile bi ağrı kesici serum sonrasında iki lt izotonik serum taksınlar kendine gelirsin ben iki gün çektim me içsem anında geri çıkarıyordum iki gün kafamı yastıktan kaldıramadım en sonunda acile gittim ve serumlardan sonra bidaha başım ağrımadı keşke ilk ağrı başladığında gitseymişim
Egecim EmirKaanBatuHan canım çok geçmiş olsun seni o kadar iyi anlıyorum ki. Ensemde ağrıyordu benim felç gibi kıpırdayamıyodum on günde geçti. Remidon agrı kesici aldır hemen kafein li emzirirken kullanabilirsin dedi doktorum öyle geçti kahve falan işe yaramadı bende zaten kafamı doğrultamıyordum, baş dönmesi kulak uğultusu vardı ayaga kalkınca nefesim kesiliyodu çok şiddetli yaşadım malesef. Yastıksız düz yat ayaga kalkma
Efedefnemom EmirKaanBatuHan benim bebeğim 6 aylık oldu ben Doğumdan sonra bol bol nescafe içtim hiç baş ağrısı yaşamadım ama yaklaşık 10 gün sonra bende de bir boyun tutulması olduki aman Allahım kafam içinde sanki fazla bir hava bir basınç var deli olacak hala geldim ve yaklaşık 1 ay dan fazla sürdü boynumu tülbentle sardım hiç çıkarmadan 3 gün taktım omdan sonra geçti babaannemler yel almışsın dedi ameliyathaneler soğuk ya ondan mı oluyor acaba bilemiyorum benim sezeryan da baya uzun sürdü ben ona bağladım spinalin yan etkisi diye de okudum
Egecim Efedefnemom yel alma değil spinal etkisi o malesef :( yanlış uygulanmasından kaynaklanıyor malesef. Ben bebeğime bakamadım ya zor emzirdim Allaha havale ediyorum. Uyuşmadım üstelik tam bayılttılar boşu boşuna yaşadım o çileyi
Minikbezelyem87 EmirKaanBatuHan 4 ay önce yaşadıklarım geldi aklıma o nasıl bir ağrıydı anlatılacak bişi değil rabbim kimseye yaşatmasın ne yaparsam yapayım geçmedi soluğu hastanede alıyoduk 😞tam tamına bu ağrı 10 gün devam etti artık ölmek istiyodum öyle tarifsiz bir ağrıydı yani ne kahve ne çikolata nede ağrı kesici fayda etmiyordu 😥