EtiPetito ElaZeyAras oğlumda da inanılmaz yoğundu. Eskidende böyle yaparlarmış biri tavsiye etti. Sürdük çok az bekleyip tarakla kısa sürede bitirdik
AleynaMelis ElaZeyAras canim bebeğinin saçını her gun tarakla yukarı yukarı tara ve keşke doğduğu andan itibaren yapsaydın asla olmazdı
ElaZeyAras AleynaMelis doğduğundan beri iki günde bir yikiyordum asla geçmiyordu ve tarakla tarayamadim korktum açıkçası .
Srnsrnsrn ElaZeyAras dikkatli kullanmak gerekir gözüne falan kaçırmamaya çok dikkat et. Yani eğer son çare hiçbir şekilde geçmiyorsa kullanda yoksa başka şeyler deneyebilirsin bence
Zulubik ElaZeyAras merhaba, oğlum 3.5 aylık bizim de geçmeyen konağımiz var. Mustela krem aldınız mı iyi geldi mi acaba
ElaZeyAras Zulubik aldım kullandım ama yine aynı oldu .zeytin yağı surup biraz bekledikten sonra bebek taragiyla temizledim sürekli çıkıyordu 6 aydan sor a azaldı .
Zulubik ElaZeyAras anladım. Ben de aldım biraz toparladı gibi ama her gün sürüp banyo yaptırıyorum. Belki ara versem çıkacak bizimki de. Yani kendiliğinden geçmesini bekleyeceğiz sanırım.