Taftafgiller [silindi] Peki zararı ne hanimefendi ? Zararlıysa biz niye yiyoruz ? Ben yediriyorum 4 5 kucuk lokmada olsa siz yedirmeyin
Duygual Taftafgiller Gluten çocuğun bağışıklığını düşürüyor. Glutenin zararlarını araştırırsanız belki fikriniz değişebilir.
Slalaylau Taftafgiller instagramda izmircocukdoktoru diye bir profil var isterseniz orayı bi inceleyin zararlarını anlatıyor radikal ve yaşantımıza zıt bilgiler ama doğrular . Ben çok keskin olarak uyamasam da elimden geleni yapıyorum kızım için. ekmek =gluten = şeker diyor sağlıksız kilo ilerki yaşlarda kalp damar hastalıklarına yatkınlık vs .
BerrinMercan Birbilen 6,5 aylıkken başladım günde iki dilim eticici bebe ekmeği veriyorum yoğurda bazende yumurta peynir ekmek lapa yapıyorum çok güzel yiyorda sindiriyorda (ekmek kuru olduğu için sıcak su damltarak eziyorum)
Kubis BerrinMercan ne güzel korkmadan veriyosunuz🙈ben çok korkuyorum şuan 5 aylık bebeğim ama düşünüyorum ilerde nasıl lapa ekmek makarna vs yediricem diye. Bı kaç kötü deneyim yaşadım banyo yaptırırken sudan nefesi kaçan bebek kızım🤷inşallah benimkide rahatça yiyebilir
BerrinMercan BerrinMercan ekmeği devam sütü yada su sıcak su ile kasede ıslatıyorum çatalla iyice eziyorum yutuyor korkmayın bende korkuyordum ama ekmeğe başlamamız gerekiyordu bu şekilde çare buldum 7 aylık oldu hala normal ekmek vermedim
Ozteber Bebek ekmeği yada kepekli fln verin bence 9 aylık bebeğim henüz ekmek hiç vermedim çorbalara fln zaten pirinç irmik bulgur koyduğumuz için gerekli görmedim açıkçası bizim evde ekmek hiç olmuyo sanırım ondan vermek hiç aklıma gelmedi
Slalaylau Birbilen karbonhidrat için ekmek şart değil bence 8.5 aylık ekmek vermedim henüz vermeyi de düşünmüyorum. Biz ekmek yemekten kaçınırken bebeğe vermek çok mantıklı gelmiyor bana 🤷🏼♀️ İçindeki gluten konusunda doktorların görüş ayrılıkları benim de en büyük kararsızlığım ama henüz vermedim
Uzaymekiii Birbilen tam buğday unundan kendim ekmek yapıp buzluğa atıyorum 6.ayından beri kahvaltı ve çorbalarında veriyorum. Doktorumuzun tavsiyesiyle 😌