Birbilen Yine bı ek gıda postuyla daha karşınızdayım güzel annelerim 🎈 Bebeklerinize ne zaman ekmek vermeye başladınız ve hangi ekmeği tercih ettiniz öğrenebilir miyim? Teşekkürler 🤗
deletedmom173 Birbilen 7. Aydan bu yana veriyorum somun ekmeğin içinden çorbalarına atıyorum yada kurutuyorum o şekilde de çorbalarına karıyorum
Oske Birbilen 8 aydan beri corbalarina bir dilim tam bugday ekmegi koyuyorum doktorumuzun tavsiyesiyle
Birbilen [silindi] vücudunun karbonhidrata da ihtiyacı olduğunu düşündüğüm için. Şuan vermeyi düşünmüyorum ama bilgi edinmek istiyorum. Postu bunun için açtım.
[silindi] Birbilen Karbonhidrat bir bebek için şart,illa ki alması gereken bir ihtiyaç değil ama illa vermek istiyorsanız başka alternatifler var.Yanlış anlamayın beni maksadım ukalalık değil.
simgesavas Birbilen karbonhidrat her sekilde aliniyor aslinda. Mesela ek gidada karbonhidrat ihtiyacı için ekmek vermek yerine krep tarzi biseyler yapip verseniz daha iyi olabilir.
Slalaylau Birbilen karbonhidrat için ekmek şart değil bence 8.5 aylık ekmek vermedim henüz vermeyi de düşünmüyorum. Biz ekmek yemekten kaçınırken bebeğe vermek çok mantıklı gelmiyor bana 🤷🏼♀️ İçindeki gluten konusunda doktorların görüş ayrılıkları benim de en büyük kararsızlığım ama henüz vermedim
Taftafgiller Birbilen Çorbalarının icine minik minik dograyip az da olsa veriyorum kizim 8 aylık bence verebilirsiniz ekmegin ne zararı olacak ki
Taftafgiller [silindi] Peki zararı ne hanimefendi ? Zararlıysa biz niye yiyoruz ? Ben yediriyorum 4 5 kucuk lokmada olsa siz yedirmeyin
EymeninnAnnesii Birbilen tam bugday ekmegi, evde firinlayip rondoda ufalayip kitir ekmek ayarinda corbalarina katiyorum. Doktorumuz onerdi, gluten ozellikle verilmeli ki alerji riski azalsin demisti yanlis hatirlamiyorsam. Cok da basarili bir doktordur kendisi.
simgesavas Birbilen Hiç vermeseniz? Ileride bırakmak için ugrasacagina hiç alışmasın daha iyi. Yiyecekse de tam tahilli olmalı. Ben hiç vermek istemiyorum. Ama tabi herşey kendi istediğin gibi olmuyor. Çevredekiler müdahale edebiliyor 😒
Birbilen simgesavas değil mi ne kadar çok müdahale ediliyor🙄 anneme kaynanama kalsa katacak şimdiden çorbalara bende istemiyorum da en azından beyaz ekmek olmasın daha az zararlı bı ekmek turu olsun 🙄
Zeyyy Birbilen benim kız ekmek yemiyo 11 aylık oldu hiç vermedim daha tükürüyo ekmeği eline verince de mincirip atiyo🤣😬