Yavuzseliminannesi23 Anneler ayak mantarina hangi ilaci kullanip kesin sonuc aldiniz ne olur biktim artik. Bana bi ilac onerrmsn ?
Habibeasel16 Yavuzseliminannesi23 aynısı bende de var tırnaklarım bile çok kötü bende burda bekleyeyim
Miniknur Aa bi eczacı ilaç önermişti kesin çözüm ama karaciğerinizin iyi olması lazım demişti. Kafaya göre veremem dedi.
Birbebek34 Yavuzseliminannesi23 bi ilaç var tek seferde kullan bidaha ilac sisede de kalsa da kullanmıyorsunuz ilacın akpagi açıldı mi etkisi gidiyot çünkü tek seferde geçiriyor cok dua edersin bana babam yıllardır gitmediği doktor kullanmadığı ilac kalmamıştı bi arkadas onerisiyle eczaneden aldı bidaha hic olmadi ama her eczanede bulunmuyor internet bulabilrsiniz belki babama ilacın isimini sorunca yazarım burdan 💁♀️ Habibeasel16
Yavuzseliminannesi23 Birbebek34 ay hadi insAllah kurtluruz karbonatli su diyorlr ama azdirmazmi iyice ya ?🤷🏼♀️
Birbebek34 Habibeasel16 Yavuzseliminannesi23 ikizlerr İlaç bu cok etkili her iki ayağınıza surmeniz lazim tek ayakta olsa bile 24 saatte su degdimemeniz lazım Interntte baktım ama bulamadım inşaallah eczanelerden bulabilrsiniz gecmiş olsun ☺️
ikizlerr Yavuzseliminannesi23 ay öğrenirsiniz bana da söyleyin ne olur babamın da gitmediği doktor kalmadı
MomKukuleta Yavuzseliminannesi23 annem o kdr tedavi oldu parlar harcadı ama çözümü yaban kekiğinde buldu. Tırnakları beyazladı ciddi ciddi.