pandemibebegi Bende de reklamlar çıkmıyordu. Uygulamayı güncellemediğim içinmiş. Az önce uygulamayı güncelledim ve anında reklamlar yağmaya başladı. Muhtemelen sizin de güncel değil uygulamanız ve SAKIN güncellemeyin. Rahatınızı bozmayın. 😄
Cheddar pandemibebegi ne güzel sesli reklamlar yoktu şimdi yine başladı. Bende medya sesini kısmak zorunda değilim ki! Güncellemeden sonra oldu kesinlikle Google reklamlarıyla alakası yok. Güncellemeden önce sessiz reklama tahammül edebiliyordum😒
Zeyneplena34 pandemibebegi Aaa bende diyorum ne guzel kurtuldum meger guncellememişiz iyi de oldu güncellemeyi dusunmuyorum artik sagol kuzum 😂😂
Biricik01 pandemibebegi Bende diyordum bende niye reklam çıkmıyor diye ,😒ama bugün telim sağolsun otomatik guncellemis saniye de bir reklam çıkıyor 😬
pandemibebegi Cheddar Aynen ben de çok sinir oldum mesela bebeğimi uyutuyor olsam direk uyanırdı olacak iş mi? Bilseydim güncellemeyle böyle olduğunu asla güncellemezdim 😬
pandemibebegi Zeyneplena34 Ben de öyle diyordum kendimi özel hissediyordum meğerse güncel değilmişim😄 keşke ben de bileydim 🤦 önemli değil kuzum
Cheddar pandemibebegi banada uygulamayı açınca uyarı çıktı mevcut yeni sürüm güncelle diye parmağım basıverdi😬
pandemibebegi Cheddar Ben de karşı koyamadım çıkıp durunca güncelleme diyerekten basmışlar sesli reklamları 😒