Auyrsagsl Derenimm çok teşekkür ederim. Ama etki olarak bilemiyorum o bundan daha etkiliymis diye bir yorum yapamam. Biz aile hekimliğinde değil özel muayenehanesine gidiyoruz doktorumuzun. O yüzden aile hekimliği planlaması konusunda fikrim yok..
Mintos Biz rotateq yani 3 dozluk yaptırdık ilki 120 küsüre ikincisi 155 e son dozu 195 e geldi sürekli zam geliyormuş🤷🏻♀️
Auyrsagsl Derenimm doktorumuz aşı takviminin açıldığı ilk gün için randevu ayarlıyor ama bence de uygulama icin bir süresi vardır. Panik olmanızı gerektirecek bir durum olduğunu zannetmiyorum.
BelisM Auyrsagsl genelde çocuk doktorları ratateq öneriyor bilgi vermek amaçlı paylaşıyorum bunu. Birkaç farklı çocuk doktorunun görüşünü alma imkanım oldu başlardı rotatix yapılıyordu ama zamanla aşılandığı halde bu hastalığa yakalanan bebekler olduğunu söylediler hepside. Rotateq daha çok tercih ediliyor şuan
Auyrsagsl BelisM doğrudur dediğim gibi iki uygulama arasındaki tercihi bilmiyorum. Bizim doktorumuz da rotatek uyguladı. Güvendiğiniz zaman sorgulamazsınız. Ben o yüzden sorgulama ihtiyacı hissetmemiştim neden bu neden o değil diye.
Derenimm BelisM öyle mi teşekkür ederim yaptırdığım aşının 3 doz olduğunu bilmiyordum burada öğrendim 2 doz diye biliyorduk hatta dediğim gibi fiyat farkına anlam veremedim. Diğer dozları için 5. Ay ve 7. Ayda mı
BelisM Derenimm evet 3-5-7 olarak yapılıyo genelde. Ama mesela bizim doktorumuz 3-5-6 yapıyo çünkü 7.ayda rutin muayeneye gerek yok sırf aşı için gelinmesin diye. Doktorlar takvimde değişiklik yapabiliyo bi sakıncası olmuyo çoğu zaman
Gizemeren Derenimm 2 doz yeterli olur dedi bizim ebemiz 3üncüsü masrafa girer 2si etkisini gösteriyor zaten dedi
BelisM Nhnorhan Kelebek88 bazı özel hastanelerde aşılar daha uygun olabiliyo bilginiz olsun. Çünkü topluca alıp bulundurdukları için. Bizde 10gün sonra bu aşıyı yaptırıcaz rotateq hastane fiyatı150 tl mesela
BelisM Bu aşıyı ilk defa yaptıracak olanlar içib yani bebeği 3 aylık olanlar için bu dönemde bir özel aşı daha var bexero bununla ilgili araştırma yapan bilgisi olan var mı? Konuyu dağıtmak istemem ama bu dönemde bu aşı da var
Auyrsagsl BelisM 3 4 yıldır avrupada uygulanan bir asi.. Aşı istatistikleri yapılırken ülkemizdeki göç olaylarindan dolayı ocak ayı itibariyle asi takvimine eklenmiş.
Auyrsagsl BelisM 3 4 yıldır avrupada uygulanan bir asi.. Aşı istatistikleri yapılırken ülkemizdeki göç olaylarindan dolayı ocak ayı itibariyle asi takvimine eklenmiş.
BelisM Derenimm doktorumız bize önerdi ve yaptırıcaz ama belki bilgisi olmayanlar vardır diye hem hatırlatmak istedim hem de düşünceleri merak ettim.