Smrenes Kezikez ay bide kayınvalidem kendi babasına benzetmişti çocuğumu gören de yok artık aynı babası (eşim) diyordu ki öyle bu kayınvalideler de Bi alem..
cerencansu Kezikez Merhaba, aradan zaman gecmis ancak sormak istedim :) bebeginizin ten rengi acildi mi acaba?
cerencansu Tontisimm merhaba, gecmis postlardan gordum yazdiginizi, bebeginizin ten rengi tam olarak hangi ayinda beyaz tene donmustu acaba?
Tontisimm cerencansu 2,5 aylıktı hatta şimdi fotoğraflarına baktım emin olabilmek için😊 tam 3 ayında bembeyaz olmuştu🥰
cerencansu Tontisimm benim bebegim de esmer ve tuylu dogdu, esim ve ben beyaz tenli olmamiza ragmen. Su an 2 aylik, cok az acildi ama hala koyu duruyor ten rengi, umarim sizin bebeginiz gibi beyaz olur zamanla 🙏🏻
Leylaaa93 Kezikez ten rengi değişiyor benim bebeğim 1,5 aylık yenidoğan sarılığı geçirdi ve ilk 1 ay ten rengi baya koyuydu şuan ten rengi beyaz elleri beyazsa muhtemelen beyazlayacaktır
Tontisimm cerencansu emin olun bembeyaz olucak içiniz rahat olsun😂 o tüyleri dökülcek ben kızıma inanamamıştım şimdi her gören bembeyaz diyor sağlıkları yerinde olsunda aslında ten renginin hiç önemi yok🥰
Zeynep-60 Benim eşim sarışın renkli gözlü ben de sarışın değilim ama beyaz tenliyim kızım doğdu bembeyazdı ertesi gün kapkara oldu saçları özellikle bildiğin peruk gibi siyahtı şuan 8.5 aylık yüzü beyazladı güzel bi ten rengi var ama vücudu kapkara 😂😂😂 kıl tüy yok bizimle Yanyana bacaklarımızı koyuyoruz resmen Beşiktaş forması gibİ
Zeynepsmskk Merhaba çocuğumun saçlarını 0 a vurduk bazı yerleri simsiyah sert bir şekilde geldi hani kendimize jilet vururuzda o tüy artık siyahlaşır ve sertleşir ya aynı onun gibi oldu bazı yerleri de kumral geldi bu ne oluyor düzeliyor mu