Kezikez Merhaba anneler, 23 günlük bebegim var cok sukur saglik sorunumuz yok rabbim herkesin evladini bagislasin aklima takilan bisey var. Sorun degil tabi ama iste aklima takildigi icin soruyorum.esim sapsari ailesi gocmen ben de bugday tenliyim ama bebegim esmer cok esmer elleri beyaz ama karni ayaklari kollari yuzu kapkara.. alninda kulaklarinda siyah tuy var onlar dökülür ama karni ayaklari simsiyah acaba açılır mi ten rengi... ben esmere bayılırım ama esim ve ailesi acaip tüysüz kılsız beyaz insanlar ve bayramda onlara gideceğiz bu durumda bu esmerligin tek suphelisi bugday tenim ve siyah saclarimla ben olacagim 😁 döner mi acabaa bilgisi olan var mi?
Ugggg Kezikez ben esmerim eşim buğday bebe geldi kıpkırmızı kızılderili gibi:) şuan dört buçuk aylık ve bembeyaz ne oldu bu bebenin pigmentlerine bilmiyorum neden bukadar beyaz sulalede beyazda yok:)
Handecelik Kezikez Ya resmem şans işi Benim eşim oldukça esmer kara kaşlı kara saçlı benden 3 ton koyu bir adam Ben de koyu buğday tenliyim Bizim bebek bembeyaz oldu Bakıp bakıp nasıl ya diyoruz çünkü ailede de baskın ten hep koyu Bizimki belki kararır, seninki de gereksiz tüyler dökülünce bence açılır
cerencansu Kezikez Merhaba, aradan zaman gecmis ancak sormak istedim :) bebeginizin ten rengi acildi mi acaba?
Kezikez Umayumayumay evet baya yuksekti 14.6 sarilik derecesi. Onsan mi acaba simdi atlattik ama sadece gozlerinin beyaz yerinxe hafiften bi sarilik kaldi... 2.700 dognustu su an 3.5 kiloyuz sarikikla mi alakali acabaa...
Tontisimm Benim kızımda esmer doğdu yani eşim ben beyaz tenliyiz. Eşimin ailesi de beyaz tenli renkli gözlü kızımı öyle görünce açıkcası bi üzülmüştüm dediğinz gibi kulaklarında tüyler vardı😂 ama emin olunnnn büyüdükçe ten renkleri açılıyorkızım şu an 6 gün 4 günlük ve sütten beyaz yeşil gözlü🥰 her gören sibel can diye seviyor🤗🤗
Kezikez Tontisimm yaaa ama ben yılda en cok 2 defa gidecegim uzaklikta esimin ailesi bebegim simsiyah ole gorcekler 😎😁 ve teninin acildigina sahit olamayacaklar.. geriliyorum tek suoheli benim ama elleri gercekten bembeyaz bilegevkadar bilekten sonra koyulasma basliyor 😁😁
Kezikez Tontisimm yok bi de ailedeki cirkin onsanlara benzetiolar deliriyorum...babamin halasina benzetiolar yok bilmem ne ne alaka ya.. sinirim bozuluyor..
cerencansu Tontisimm merhaba, gecmis postlardan gordum yazdiginizi, bebeginizin ten rengi tam olarak hangi ayinda beyaz tene donmustu acaba?
Umayumayumay Kezikez evet canım sarılık geçiren bebekler ilk 1 ay esmer olur sonra gerçek rengini bulur. Ben beyaz tenliyim göçmenim eşim ise esmer ailesi de esmer Doğulu. Görücem bizim tarafa çekmiş diye yıkıldı kadın 😂 sonra kilo aldıkça aldıkça rengi açıldı şu an 2 aylık pamuk gibi. Seninkinin rengi de açılacak
Syma_19 Kezikez benim kızımda öyleydi elleri beyazdı kendi esmer kara bişeydi şimdi 6 aylık açıldı beyazladı 😂😂
Syma_19 Kezikez benim kızımda öyleydi elleri beyazdı kendi esmer kara bişeydi şimdi 6 aylık açıldı beyazladı 😂😂
Kezikez Bi mucize olur da bi haftaya açılır belki renk yuzunde isilik çıktı gecsin diye hergun yikiyorum...
Tontisimm Kezikez ohooo o herkeste olan bişey kızım benim kopyam nerdeyse ama herkes kaynanama benzetiyor🙄🤦🏼♀️ Boğasım geliyor onları çok dengesiz insanlar var😒
Yagizmomms Ben esmerim baya hemde, eşim buğday tenli kumral. Bizim oğlan altın saçlı, bembeyaz ten 😅😅 olabiliyor yani, değişir heralde.
Smrenes Ben siyah saçlı buğday tenliyim eşim beyaz kumral açık göz rengine sahip bizim oğlan bembeyaz şimdilik hafif gri göz rengi 3.5 aylık eşim bile o kadar beyaz değil ama ilerde değişir mi bilmem ama zaten aynı babasının kopyası 😂 böyle gayet tatlı değişmez inşallah
Kezikez Smrenes masallah benim bebegim de bana tatli gelio ama millet oyle teoki verince bebegime dalıp kaliyorum acaba ben abbesiyim diye mi bebegim bana cok guzel geliyor 😁
Smrenes Kezikez ay bide kayınvalidem kendi babasına benzetmişti çocuğumu gören de yok artık aynı babası (eşim) diyordu ki öyle bu kayınvalideler de Bi alem..
Ladyofdark Gorumcemin oğlu neredeyse zenci gibi doğdu dediginiz gibi tüyleri de vardı şimdi 8 aylık kumral oldu ve teni çok güzel 😊