Ikra_Kusum092020 Arkadaşlar 2 gün önce yine soru sormuştum 251 di beta hcg bugün yine gittim 440 olmuş ağrım ve lekelenmem vardı sabah doktor eve gönderdi pzartesi yine gel dedi şimdi kanamam oluştu ne oluyor anlamıyorum yardımcı olur musunuz çok üzgünüm 😞
hunilimomm Ikra_Kusum092020 iğne hap bişe vermedi mi? Ne renk kanama arkadaşım bu kanamalar yüzünden bebeğini kaybetti ihmal etmeyin
Efesininannesi35 Ikra_Kusum092020 benim hamileliğimde de kanama sorunum olmuştu progestan kullanmıştım hem hap olarak hem vajinal olarak. Sonrasında duzelmeyince hastanede yatırıp serum vermişlerdi iğneyle. Şükür bir sorun yaşamadım geçti. Önemli bir durum ihmal etme ama kendinide korkutup bebeğini de sıkma. Sıkıntı stres üzüntü yada ağır birşeyler kaldırdığında oluşan bir durum
Bebegimm1 Ikra_Kusum092020 Benim de olmustu 3 kez doktor sadece progestan vermisti en son doktoru degistirdim gece bile kanamadan acile kosuyordum yeter diye aglamistim.diger gittigim doktor alttan muayne etti enfeksiyon tetikliyor kanamini demisti oysaki diger hastanede tahlil veriyordum hep.fitil kullandim daha kanamam olmadi 40+2 de gelmeyince sezaryenn oldum her zmann derim tek doktorla kalmayın baska doktora da muayne ettirin
Ikra_Kusum092020 Efesininannesi35 ya çok korkuyorum bieşy olduysa diye progestanı kullan dedi doktor pazartesiye kadar bişey yapamam ozman yine gel deid gönderdi çok zor durumdayım
Ikra_Kusum092020 elzemommy evet emziriyorum inşaşalh onunla alakalıdır benim ilk bebeğim tüp bebekte bu bize süpriz oldu daha çok yeniymiş gebeliğim
hunilimomm Ikra_Kusum092020 progestan kullanım bende 10. Hafta da kanamam olmustu hemen progestan vermişti
elzemommy Ikra_Kusum092020 canım arkadaşımın emzirmeyi kesene kadar devam etmişti kanaması oda hemen kesmişti mecburen doktoruna bir sor bakalım
Aslihan1621 Ikra_Kusum092020 benim tehlikem geçmişti ama 3-4 hafta daha kullandırttı doktor neden attınız ki ilacı hemen kullanın tabiiki
Ikra_Kusum092020 hunilimomm benim daha çok yeni gebelik prosgestan bende kullanıyorum 2 yada 3 haftalık tahminen dedi
Ikra_Kusum092020 Bebegimm1 gebeliğin başlarında da oldu mu kanamanız peki insan bi umuda tutunmak isitpyr böyle şeyler dıydukça inşalalh sağlıklıdır diye dua ediyorum 😞