Ayssss1 Deletedmom5455451 ben her zaman uyuyan çocuğu uyandırmıyorum yanlış anladınız herhalde yada ben yanlış yazdım uyku danışmanlarının dediği gündüz 2 saatten uzun süren uykusu olmasın uyandırın sabah erken uyandın onuda denedim ama yinede uyumuyor dedim aksine tatbiki daha kötü oluyor hırçınlaşıyor
Momsbabyy Aysegullll233 Tek uyku yapıyoruz 17 buçuk aylık 9da kalkıyor 12de öğle uykusuna yatıyor 2de kalkıyor genelde. Akşam da en geç 8.30da uyumuş oluyor 8de yatırıyorum yatağına😌💋
Deletedmom5455451 Boşverin yazmim nazar değer 🙂🙂8 aylık iki. Uyku yapıyor akşam 9:30 da uyuyor sabah 7-8 gibi kalkıyor
34Merve93 Deletedmom5455451 merhaba benim de bebeğim 8 e girecek bir kaç gündür üç gündüz uykusu yapan bebek gitti yerine uykuya direnen uyku arası 4 5 saati bulan 2 uykuyla yetinen bir bebek oldu acaba diş içinmidir yoksa bu şekilde mi düşüyor uykuları .. tam uyudu diyorum bir an da canlanıyor kafasını kaldırıyor yatmak istemiyor
escmrk Aysegullll233 2 aylık kızım sabah 7 8 gibi uyanır en geç 9buçukta uyur 11de kalkar 12 12buçuk gibi tekrar uyur 1buçuk 2 saat. 3. Uykuyu uyursa gece 12den önce uyumaz. Bugün 3. Uykuyu yarım saat yaptı akşam 9da uyudu. 10.45te uyandı emziriyorum şimdi bakalım devam etçek mi uykusuna
seymanuryy escmrk ya benim de kızım 2 ay 4 günlük uyku düzenleri henüz yok nasıl nerden başlıcamı da bilmiyorum ama uyku eğitimi vakti gelsin istiyorum artık
escmrk fgnrcp2704 3. Uykuyu yarım saat yapınca benim ki akşam erken uyudu. Normalde 12de uyuduğunda gece 1 kez uyanırdı 4 5 gibi emer geri uyurdu. Bu gece napcaz bilmiyorum
fgnrcp2704 escmrk valla ben güzelce duş aldırdım masaj yaptım filan saat 9 buçukta uyumak için geçtik yatağa hala uyutmaya çalışıyorum biraz önce kapadı gözleri umarım dalar da uyur hemen 😂
Selin354704 Aysegullll233 18 günlüğüz 😂🤦🏻♀️ çok gazlıyız gündüz 4 saat uyuyoruz gece sadece 2 saat geri kalan full ayaktayızz uykular haram oldu 😂🤦🏻♀️
escmrk fgnrcp2704 ben rutin işini beceremedim en son yıkadım yağladım masaj yaptım rahatlar dedim ama hiç uyumadı o gün 😂😂
252525 fgnrcp2704 Benimde bebisim 4 ay 10 günlük banyo yaptrdm 9 da uyudu 10 da kalktı hala saliyorum
Mom5457 8 ay 25 günlük, günde 2 uyku yapıyoruz. Sabah 7 buçuk en geç 8de kalkıyor, 11 buçuk 12de uyuyor 1 saat sonra uyanıyor. Ardından öğleden sonra 4 gibi tekrar uyuyor 1 saat. Gece de 10u buluyor yatması
Almina2021 Haftaya 3 aylık olacak şu an günde 2 veya 3 kez uyuyor kısa ama gece 12 1 gibi uyuyor 11 de uyanıyor.
Oyku-Arden Aysegullll233 Aynı gün doğum yapmışız 😍 28 Mayıs değil mi? Bizde uyku gerilemesi var şu anda. Gece uykularımız berbat durumda. Sizin nasıl geceleri?
Burcu111 Aysegullll233 8 ay 14 günlük 2 uyku yapıyor ama zar zor akşam 6 ya kadar o 2 uykuyu yapar 6 dan 12 ye kadar uyumaz gece uykusuna bir türlü yatıramıyorum çok uykusu oluyor ama 12-1 e kadar uyumuyor
Merveyselkaya Aysegullll233 2 ay 8 günlük bebeğim gündüz sıfır uyku akşam 10 gibi uyuyor gece 2 de ayaktayız sonra 5 gibi tekrar uyuyor sabah 7 de tekrar ayaktayız ve daha uyumuyoruz akşama kadar 🙄
Ferdim Aysegullll233 16 aylik gunde 1 defa en fazla 3 en az 2 saat yapar genelde 3 saat uyuyor 6-7 aylikken uyku egitimi aldigim icin gecede kesintisiz uyuyor hastalik dis donemi haric uyku saat araliklari belli oldugundan yatagina yatirdigimda kendisi uyuyor iyiki uyku egitimi almisim ❤️ ( uyku egitimi icin inst: uykurehberim - gozde yıldiz )