YelizNis 10 aylık Kizim emiyor. Ama düzenli yemek yemiyor. Bazen hic Bazen de bi kac kaşık alıp bırakıyor. Tahlil sonuçları normal. Doktor vitamin verdi vitaminleri içmiyor. Kilosu ayına göre biraz geride. Ama ne yaparsam yapayim olmuyor. Çok yıprandım 😔😔 benimle ayni durumda olan var mi yada neler yapıyorsunuz
Elifnisa20 YelizNis ısllah düzelir benim kızım en basından beri az yerdi suan 19 aylık tamamen kesildi 😭
misssangreall YelizNis Oğlum 17 aylık hiç birşey yeyo ve memeyi kesmekte aşırı zorlanıyorum son 2 aydır dışarıyla iletişimi bile kesti kimseyle oynamak dahi istemiyor babadan bile uzaklaştı meme bağımlısı oluyor şuan eskiye dönebilsem 8-9 aylıkken memeyi keserdim. Evet sağlık açısından iyi ama sosyal acıdan çok kötü etkiliyor.
YelizNis Elifnisa20 umarım duzelirler çünkü cok üzülüyorum. Insan ne yapacagimi sasiriyo. 1 öğünde 2 çeşit yapıyorum birini olsun yer diye ama yok.
Elifnisa20 YelizNis ısllah valla nette bakıyorum millet tabagı koyuyo önüne benim kız kadar cocklar bitiriyo üstüne bide meyve yiyo bizmki tek cesit meyveyle günü kapatıyo 😰
Rukenn YelizNis memeden kesince de hepten aç kalıyorlar, eltim kızına yemek yedirebilmek için sütten kesti, yemek yemeyip üstüne bir de sütten mahrum kaldı, bu kez de özel mama vermeye başladılar. Yani en azından içebildiği kadar içsin sütünü
Elifnisa20 misssangreall bence bunun memeyle pek alakası yok yemedigi için acıkıp ona sarılıyo olabilir benim kızım cok meme düşkünüydü yemek yemiyo diye 13 aylıkken kestm hala yemıyo bari onu emerdi smdi hc degilse diyorum bazen insanın elini kolunu baglıyolar
YelizNis misssangreall memeyi kesmeyi düşünmüyorum varsın bağımlı olsun. Zaten kesilecek ömür boyu ememeyecek. Ama emip yiyen çocukta var neticede. Başka bi sırrı olmalı
YelizNis Elifnisa20 o internettekileri zaten anlamış degilim onlar bebeyse bizimkiler neyi yanlış yapıyorum diye düşünüyorum sürekli gerçekten. Insan kendini suçluyor artik
misssangreall Elifnisa20 Bazen meme vermiyorum ve yiyor aç kalacak değilya memeyi kesince yer diyorum ama sende böyle bişey yaşıyor muşsun vallahi şaştım kaldım. Psikiyatriste götüreceğim bu hafta.
Elifnisa20 YelizNis valla öyle kendimi yetersiz görmeye basladım artk bende piskolojim bozuldu iyice 😥
Elifnisa20 misssangreall ozaman sadece geceler deneyin memeyi gündüz hc vermeyin kesmesenizde azaltın baslarda birwz iyi gitti gibiydi corba falan yiyodu ama sonra nolduysa ¾ aydır corbayı unuttuk 😥
YelizNis Birde işe baslayacam 1 bucuk ay sonra ozaman ne olacak bilmiyorum bazen ben yokken yer belki diye düşünmeden edemiyorum
Mihranimmm YelizNis hiç umutlanma 2 aydır ise başlamışım hiçbir sey fark etmedi yine yemiyor. Bugün dersim yoktu mesela, evdeydim sabah yediği 2 zeytin bir tane de patates kızartması
YelizNis Elifnisa20 ya önceden fena değildi bi ara çok güzel yiyordu sonra bıraktı tekrar yedi. Değişik diş çıkarmadık daha insallah diştendir diye düşünüyorum birde