Ssuullee 10 gün önce sezeryan ile Doğum yaptım çok da dinlenme fırsatım olmadı şimdi dikiş yerinin üstünde iki taraflı ceviz kadar sertlik hissediyorum dışardan görünen bişey yok daha önce yaşayan oldu mu ya da bilen duyan
ruzgar11 Ssuullee bnm de oyleydi ama gecti 2. ayda. anca iyilesiyodur bence kolay degil kac kat dikis var orda
ruzgar11 Ssuullee bnm de oyleydi ama gecti 2. ayda. anca iyilesiyodur bence kolay degil kac kat dikis var orda
MerveAtalay Ssuullee 1 ay 1 hafta oldu dogum yapali benimdr disikis üzeri komple cizgi seklinde sis ve sert bilmiyorum nedenini gecmedi daha
Masalina46 MerveAtalay Geçtim acaba şu an da çıkışının üzerinde boydan doya sertlik var ve 25 gün oldu yeni daha
Ilkyaz Keloid olabilir benim 4 ay oldu çizgi kabarık şekilde iyileşiyor öyle kalıyor her vucutta olmuyor ama benim vucudum yaraları iyileştirirken iz bırakarak yapıyor. İnternete sezaryen yarasında keloid skar yazarsanız detaylı bilgi alabilirsiniz.
Aselin_annesi_1 Ssuullee benimde 8.gün oldu hem şişlik hem sağdan soldan akıntı var iltihap varmış o şişlikte ödem sanırım
Sevdali Ssuullee bnmde 15 gün oldu sol tarafda dün farkettim ufak bi şişlik var annm düzelir diyor ama biraz korktum ameliyat sonrası hiç dinlenemedim
Sevdali gokturkhicret55 bn acil sezeryan oldum nasıl bişey bilmiyodum hep normal olcak sanıyodum ameliyat da çok korktum daha yeni bakabildim oraya yıkarken hiç dokunmuyorum oralara ama göbeğimi sararken orayada tülbent denk getiriyorum ped fln değmesin dedi doktor
Summuuuu Ssuullee 5 ay once bnde sezeryan oldum. Iki uc kisimda boyle beze gibi kocaman sislikler vardi. Korkup hemen dr uma gittim. Kendisi ultrason ile bakto. Iki uca dugumler atiliyor bu sebepten dolayi oluyor deid. 1 aya gecer dedi oylede oldu. Suan birsey yok👍🏻
Haciscan Ssuullee içten ödem oluşmuş korse katıp dinlenmen lazım bide hAngi taraftaysa o tarafı çok kullanma benimde böyle oldu doktorum bunları söyledi yaptım geçti