dominantteyze Deletedmom_71 demekki yetmiyor ve bebeğinde aç kalıyor doysa kilo alırdı onu aç bırakma mama ver lütfen
Mom44454 Deletedmom_71 canım 20 günde 150 gram aldıysa kalan 10 günde de aynı şekilde olsa 75 gram daha alır😖🤷🏽♀️🤷🏽♀️🤷🏽♀️ Çok zor yani 1 kilo olması
0307 Deletedmom_71 her doktor muayenesinde kaydediyorum kilo boy ölçümlerini hemen bakıp yaziyorum 8 temmuz 2470 3 ağustos 3595
Deletedmom_71 nimetgamze 5. Gün sağlık ocağına gitmiştik topuk kanına orda da 2400 çıkmıştı kilosu bide dün gittik 19. Gün yani. 1 aylık olmasına daha var aslında
nimetgamze Deletedmom_71 14 günde 350 gram almış demek ki. Az yine de. Günlük 40 50gram alması gerekir.
nimetgamze Deletedmom_71 Aptamil benim oğluma da gaz yaptı. Doğru mamayı bulanakadar 5 6 ama değiştirdik biz.1hafta1 hafta denedik hepsini. En son bebelac kullandık iyi geldi. Mamayı çalkalamayın.köpük yapar o da gaz yapıyor bebeklere. Kauçuk kaşık ya da porselenle karıştırın. Aptamil zaten çözülmüyor su da.
Deletedmom_71 nimetgamze hic unuttum ya ben calkalayip verdim ondan olmuş olabilir cok sagol hatırlattığın icin
Habibeasel16 Deletedmom_71 bizde prematüre doğduk meme mama gidiyoruz memeyi pek almak istemiyor aç kalmasın gelişimini de toplasın diye mama veriyorum 20 günde kilo almadıysa 10 günde zor sütünüz yağlı değilse yaramıyordur sütünüz mama takviyesi yapın bence geç kalmadan
Deletedmom_71 asli_gulmina 11 günüm var benmde cok fazla gaz yaptı mama geceden beri ağlıyor gaz çıkarmaya çalışıyor devamli. Bidsha deneyeceğim mamayi. Kendimi de veriyorum bolca.
nimetgamze Deletedmom_71 Kaç ml veriyorsunuz. Bir de masaj yapın karnına. Bisiklet yaptırın yavaşça karnına çekin ayağını.
Deletedmom_71 nimetgamze 30 cc verdim canim öncesinde kendimi de veriyorum yapıyorum masajı da devamli
Deletedmom_71 Neslihandemirer benmki de devamli göğsümde durmak ords uyumak istiyor ama mama verdim gece 2 gündür çok ağlıyor gazını atamadı sanırım tam olarak perisan olduk
Neslihandemirer Deletedmom_71 sma proptiğin içinde bi miktar gaz damlası varmış ezcaneci onu önermişti
Ruzgarbebekkk Deletedmom_71 aynen banada öyle demişti ama evet mama da gaz problemi oluyo işte sindirimi zor oluyo anne sütüne göre
Bao Deletedmom_71 aynen öyle yapın. Tamam gerekirse mama verilir ama gerek yokken neden kimyasal depolayasınızki bebeğinize? Siz dediğiniz gibi yapın. Bol bol emzirin.
Bebegimm1 Deletedmom_71 sutunuzu sağıp bi bakin ortalama ne kadar cikiyor tek gogsunuz bitmeden digerine gecmeyin yagli olan kisim en sonda oluyor.bebeginiz surekli huysuzsa mama takviyesi yapın sutunuz yeterli geldiginde mamayi azaltirsiniz onemli olan doymasi kilo almasi.hip combitoic guzel mama gazsiz bir bebegim vardi cok iyi kilo aldirmisti mama vericekseniz bi deneyin.her doktor kolay kolay mama onermez doktorunuzu dileyin isterseniz yada baska doktora daha muayne ettirin derim
Haydinn Deletedmom_71 canım kaç cc veriyorsun mesela doymadıgını hissettiğin zaman memeden sonra 30 cc verebilirsin doymazsa bi 30 daha 60 cc 90 cc arası içer bu ay bebek çok rahat, Endişelenme sen emzirdikçe sütün çoğalacak ilk ay bende meme mama gitmiştim üzülecek bi durum yok sonra sütüm baya geldi ve yaradı da
Deletedmom_71 Haydinn 30 cc veriyorum bende yeterli olur demişti doktor. Kendimi de 1 saat kadar veriyorum sonra mama veriyorum
senceumrumdam1 Deletedmom_71 şöyle yap mamaları tek tek dene hangisi iyi geliyorsa gaz sıkıntısı kabızlık yaşatmıyorsa ona göre gözlemle ancak böyle bulabilirsin hangisinin yaradığını aptamilin zaten şeker oranı yüksek ben o kadar şekerin bebeğe yüklenmesini doğru bulmuyorum bende ilk başta aptamil kullandım benim bebeğimede gaz yaptı bebelac gold kullanıyorum hipte kullandım güzel ama doyurucu bi mama değil en iyisi şu mama diyemiyorum bebeğin için demem yanlış olur zaten deneyip sen göreceksin bana sma yarar sana yaramaz mesala her bebek farklı bazılarına kabız yapıyor kusturuyor bazıları ise severek içiyor ne kabızlık ne gaz çekiyor deneyerek sen bulacaksın ben öyle yaptım faydasınıda gördüm denemediğim mama kalmadı en son bebelacı denedim bu mama yaradı ben iki evladımdada bunu kullandım
Deletedmom_71 senceumrumdam1 doğru diyorsun her bebeğin kabul edeceği mama farklı bende başka markaları da deneyip ona göre karar vereceğim cok swgol canimn
Mervesungur71 Canım bebişler ilk zamanlarda normal kilosunun altına iniyor, benim oğlum 3.600 küsür doğdu 2 hafta sonra sağlık ocağına götürdüğüm 3,300 küsüre düşmüştü sonradan sonraya aldı 🤗 gelişimini az buluyorsan meme, mama şeklinde ilerle 🥰